Masca cu mărar care TE SCAPĂ de coşuri

Distribuie

Nu-i deloc uşor să trăieşti cu coşuri pe faţă, mai ales dacă unele noi continuă să-ţi apară de fiecare dată când o parte dintre cele vechi dispar.

Dar s-ar putea să fi găsit o soluţie eficientă pentru acest lucru, foarte accesibilă oricui – masca pe bază de mărar. Fie că îţi place sau nu în mâncare, un lucru este cert: mărarul conţine multe vitamine, acid salicilic şi minerale precum fierul sau potasiul. Toate aceste calităţi îl fac un excelent remediu pentru pielea afectată de coşuri, iritaţii ori alte neplăceri, el acţionând ca un cicatrizant natural, care nu numai că vindecă tenul, dar îl şi hidratează şi îl împrospătează.

Dacă vrei să te bucuri de beneficiile sale ori dacă pur şi simplu nu mai ai nicio speranţă în privinţa coşurilor care ţi-au invadat tenul, încearcă o mască pe bază de mărar. Uite cum se face:

Taie cât de mărunt poţi o legătură întreagă de mărar şi amestecă verdeaţa mărunţită cu o linguriţă de gel de aloe vera, pe care îl găseşti la farmaciile naturiste şi nu e deloc scump. Aplică masca pe tenul cu probleme şi las-o să acţioneze 20 de minute. Poţi repeta acest ritual până la de trei ori pe săptămână, iar în scurt timp ar trebui să vezi diferenţa. Chiar dacă nu vei scăpa imediat de coşurile vechi, cel mai probabil că unele noi nu îţi vor mai apărea. În timp, tenul ţi se va curăţa de tot, iar pielea ta va fi aşa cum ai visat dintotdeauna.


Distribuie
..