Dacă sânii unei femei însărcinate cresc cu 6 cm, va naşte băiat. AFLĂ cu cât se măresc dacă va fi fată

Distribuie

Atunci când o femeie e însărcinată, una dintre cele mai des puse întrebări sunt ”care va fi sexul copilului”?. De obicei, cele mai cunoscute indicii sunt: dacă burta e mai mult umflată în partea de sus, atunci bebeluşul va fi băiat. Dacă dimpotrivă, este umflată mai mult în partea de jos, bebeluşul va fi fetiţă. Care sunt totuşi semnele care dezvăluie sexul viitorului copil?

O jurnalistă americană, specializată în ştiinţă, afirmă că lumea se conduce de indicii greşite când doresc să afle sexul copilului, urmând sfaturi învechite. Astfel, sânii unei femei, şi nu abdomenul, dezvăluie sexul viitorului bebeluş.

Mamele care poartă în pântece o fetiţă vor avea sânii mai mari decât mamele de băieţi.

Sperma tatălui decide sexul urmaşului său: pe când femeia oferă întotdeauna un cromozom X viitorului copil aflat în ovul, sperma care fertilizează ovulul oferă fie un al doilea cromozom X pentru o fată (XX), fie un cromozom Y pentru un băiat (XY).

Astfel, sânii unei femei care urmeză să nască o fetiţă vor creşte cu aproximativ 8 cm, pe când a unei femei ce urmeză să nască un băieţel, 6.3 cm. Diferenţa se datorează cantităţii de testosteron create de fătul de sex masculin, care şi împiedică dezvoltarea sânilor viitoarei mămici.

Cea mai cunoscută metodă de a cunoaşte sexul copilului rămâne a fi amniocenteza, care însă implică unele riscuri. În urma efectuării unui astfel de test, poate fi provocat un avort spontan.

Rămâne să decideţi cum doriţi să aflaţi sexul viitorului copil, important e, să fiţi sănătoase împreună cu viitorul copilaş!


Distribuie