Lentila de contact COLOR – o schimbare potrivită

Distribuie

Indiferent dacă îți dorești o schimbare radicală sau un contur accentuat al ochilor, indiferent dacă suferi de miopie sau ai o vedere normală, lentila de contact color cu siguranță ți-a trezit interesul.

Despre tot ceea ce trebuie să știi în momentul când  te decizi  la o schimbare de culoare a ochilor cu lentile de contact, vă spun medicii oftalmologi ai Centrului Medical OftalmoCorrect .

 1. Dacă dorești să experimentezi lentilele color, ține cont de culoarea ta naturală. Dacă ochii sunt de o culoare naturală mai deschisă sau dorești o culoare naturală mai deschisă, însă nu foarte aprinsă, sunt recomandate lentilele nuanțatoare. Dacă tinzi la o schimbare radicală, lentilele în culori opace sunt ceea ce cauți.

 2. Lentila de contact color este în primul rând un dispozitiv medical. Fie că corectează vederea, sau este pur cosmetică, este recomandat un consult medical.

 3. Dacă nu ai utilizat niciodată lentile de contact, indiferent de tipul acestora, este necesar să urmezi o instruire de aplicare și întreținere a lentilei. Luați cunoștință cu regulile de bază de aplicare și scoatere a lentilei de contact moi.

 4. Este important să te hotărăști cât de des vei utiliza aceste lentile, deoarece ingrijirea acestora este esențială. Pentru a evita depunerea impurităților este indicat ca lentilele să fie păstrate în soluție specială de întreținete.

 5. În cazul când acestea nu sunt utilizate atât de des, este necesar ca soluția să fie schimbată săptămânal. Vor fi curațate pe ambele părți cu degetul mare și vor fi introduse în recipient, ca de obicei.

 6. Asemeni lentilelor clasice, acestea nu se vor purta mai mult de 8 ore pe zi și vor fi înlăturate pe timp de noapte. 

 7. Este necesar ca înainte de aplicare, să fii demachiată.

 8. Evită utilizarea lentilelor dacă ai ochii obosiți.

 

 Dacă ai luat o decizie, te îndemnăm să îți alegi culoarea potrivită. Fie că vrei o culoare naturală sau una ieșită din comun, schimbarea va fi vizibilă! C.M. OftalmoCorrect îți propune următoarele culori:

(foto)

 Pentru mai multe informații, contactează-ne: 022 71 92 52 sau vizitează www.oftalmo.md

 


Distribuie
..