INCREDIBIL ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci sfeclă roşie

Distribuie

Sfecla roșie este un aliment vechi, foarte util pentru tratarea diverselor afecțiuni, în special pentru tensiunea arterială.

Sfecla roșie conține o mare varietate de substanțe medicamentoase, care nu pot fi obținute de la un alt aliment. Totuşi, este recomandat să se consume cu prudentă, din cauza conținutului ridicat de carbohidrați.

Beneficiile sfeclei roşii

Scade tensiunea arterială

Consumul de suc de sfeclă roșie poate ajută foarte mult la scăderea tensiunii arteriale. Conform sondajelor, chiar cu 5,5 puncte!

Este utilă, după un antrenament

Dacă aveți nevoie de un impuls de energie după un antrenament, sfecla roșie este primul ajutor. Este potrivită pentru consumul de dinainte de antrenament pentru că vă încarcă cu și mai multă putere.

Are proprietăți anticancerigene

Fitonutrientii puternici care îi dau sfeclei culoarea violet, sunt un instrument excelent împotriva cancerului. Cercetările au arătat că extractul de sfeclă reduce semnificativ tumorile multiple de organe. În medicină, acest extract este utilizat pentru tratamentul cancerului de pancreas, cancerul de sân și cancerul de prostată.

libertatea.ro.


Distribuie