Nu ştiai! ASTA se se întâmplă dacă ţii ceapă în şosete, în timp ce dormi

Distribuie

După cum ştiţi, există o serie de trucuri din străbuni despre care, astăzi, mulţi dintre noi credem că sunt nişte prostii. Nu e deloc aşa! Este şi cazul acestui leac absolut genial.

Aşadar, după cum ştiţi, tălpile picioarelor sunt legate de organele interne. Punctele de pe talpă au o legătură corespunzătoare unei anumite părţi a corpului, notează sanatate.bzi.ro.
Pentru că de multe ori purtăm pantofi, aceste puncte sunt rareori stimulate, ceea ce înseamnă că circuitele electrice sunt de multe ori în stare latentă. Puteţi deschide aceste căi şi  să ajutaţi la purificarea organelor interne chiar în timp ce dormiţi. Ceapa şusturoiul sunt cunoscute ca fiind legumele extrem de puternice în lupta împotriva microbilor şi bacteriilor, atunci când sunt aplicate local. O modalitate de a purifica organele în timp ce dormiţi este de a ţine o felie de ceapă în şosete până dimineaţa.
Iată care sunt paşii de urmat:

Pasul 1: Se taie o felie de ceapă. Trebuie să vă asiguraţi că acesta este o ceapa organică, astfel încât să nu ţineţi pesticide pe picioare toată noaptea. 

Pasul 2: Se pune ceapa în şosete, pe talpă.

Pe măsura ce dormiţi, proprietăţile de vindecare ale cepei vor fi absorbite de picioare, stimulând toate aceste puncte de pe picioare care sunt legate de organele interne.

Aşadar:

– sângele va fi purificat. Acidul fosforic din ceapă va fi absorbit şi va purifica sângele.

– bacteriile şi germeni vor fi ucişi.

– credeţi sau nu, picioarele vor mirosi mai bine din cauza ca toxinele si substanţele chimice vor fi eliminate.

Cine şi-a închipuit că ceva atât de simplu ar putea fi atât de benefic pentru sănătate? Este un mod ieftin şi uşor de a vă ajuta organismul.


Distribuie
..