IATĂ trucurile pentru un abdomen plat

Distribuie

Femei sau bărbați, cu toții ne dorim un abdomen plat. Cu toate că, știm deja, să îl obținem poate fi dificil. Mare parte din felul în care slăbim este datorat geneticii. Cheia spre un abdomen plat stă într-o dietă de sport și alimentație potrivită.

Zahărul

Reducerea drastică a consumului de dulciuri și zahăr este unul din trucurile cele mai eficiente pentru a avea un abdomen plat. Cum nivelurile crescute de insulină contribuie la depunerea grăsimii abdominale, trebuie să facem în așa fel încât să reducem acea cantitate de insulină.

Postura

Un truc facil pentru ca abdomenul tău să pară mai plat este să stai mereu dreaptă, chiar și atunci când stai jos. Nu numai că va crea iluzia că ai un abdomen plat, ci va și fortifica mușchii stomacului, ceea ce va duce la un abdomen plat în timp.

Gustarea

O gustare sănătoasă poate contribui, de asemenea, la a avea un abdomen plat. Aceste gustări trebuie să aibă un conținut mare de proteine și o cantitate limitată de carbohidrați procesați. Poți opta pentru fructe uscate și o banană, un baton de cereale sau brânză. Aceste gustări se servesc, de obicei, după masa. Ele îți echilibrează nivelul de zahăr din sânge și diminuează nivelul de insulină. Astfel, vei acumula mai puțină grăsime.

oanacuzino.ro


Distribuie
..