Iată ce spune geanta ta despre tine

Distribuie

Geanta este un accesoriu care nu lipseşte niciunei femei. Mai mari sau mai mici, negre sau în culori deschise, genţile sunt necesare pentru a purta în ele diverse lucruri femeieşti, de la cosmetică şi lenjerie până la cărţi şi mâncare. Vezi ce spune geanta ta despre tine!

Geanta foarte mareeste geanta perfectă a femeilor cu personalitate creativă, care se străduiesc să atingă perfecţiunea tot timpul. Pentru că este foarte încăpătoare, multe femei nu pot renunţa la ea. Dacă eşti şi tu fana acestei genţi înseamnă că eşti o perosană cu foarte multe pasiuni.

 

 

 

 

 

 

 

Geanta de doctor – este preferata femeilor cu atitudine care au găsit un echilibru perfect între partea sa feminină şi partea sa de luptătoare. Purtătoare acestei genţi iubeşte să spună lucrurilor pe nume şi ştie ce vrea de la viaţă. Iubeşte lucrurile simple dar cu gust.

 

 

 

 

 

 

 

Geanta plic – este accesoriul preferat de femeile stilate. Cu o astfel de geanta atragi uşor atenţia pentru că chiar dacă este mică aceasta este mai nonconformistă, iar lucrurile inedite atrag.

Geanta de umăr – posesoarea acesteaia iubeşte mult libertatea. Poate fi caracterizată drept o persoană sigură pe sine şi plină de viaţă. Geanta de umăr este un accesoriu foarte comod pentru ieşirile cu prietenii, etc.

Geanta cu franjuri – este un model original care trece cu stil din garderoba de iarnă în cea hippie de vară. Femeile care preferă să poarte acest tip de geantă sunt stilate şi le place să fie mereu în centrul atenţiei.

Geanta ghiozdan – femeile care preferă acest tip de geantă păstrează un echilibru între feminitate, romantism şi aventură. Această geantă este perfectă pentru weekend, zilele lungi de odihnă.

Geanta mătlăsată – este genul de geantă care te scoate din tipare. De obicei, aceste genţi sunt preferatele femeilor puternice. Acestea sunt simple şi fine, la fel ca şi cele care le poartă.

Geanta croşetată – nu e nevoie de multe cuvinte ca să înţelegi că posesoarele unor astfel de genţi sunt nişte persoane romantice şi visătoare. Geanta le descrie exact starea şi caracterul. O astfel de geantă vorbeşte despre o persoană foarte ambiţioasă, pe alocuri naivă dar sigură în forţele proprii.

Voi ce fel de geantă preferaţi?


Distribuie
..