Guma de mestecat ascunde lucruri PERICULOASE pentru sănătatea noastră. Află DE CE

Distribuie

Deşi este consumată frecvent în zilele noastre, guma de mestecat este foarte dăunătoare. Aceasta conţine ingrediente şi substanţe nocive şi ne poate îmbolnăvi sau chiar ucide. Mai mult, guma de mestecat este considerată cel mai toxic produs destinat consumului uman.

Pe timpuri, guma de mestecat se făcea din sevă de copac. Acum din păcate, este plină de ingrediente nocive și substanțe chimice.

Gumele sunt fabricate din polimeri sintetici, cum ar fi cauciucul butadien stirenic și acetatul de vinil. Ele sunt compuse din 60% zahăr, 20% sirop de porumb și 20% materiale gumate.

Oamenii nu mănâncă guma de mestecat, deci, nu acordă o atenţie prea mare ingredientelor ei. Aceştia presupun că nu sunt motive de îngrijorare. De fapt, aceste ingrediente intră în sânge mai repede și în concentrații mult mai mari decât cele din alimentele obișnuite, deoarece sunt absorbite direct prin pereții gurii.

Iată care sunt ingredientele periculoase din gumele de mestecat:

Arome artificiale

Bază de gumă

Sorbitol

Maltitol

Manitol

Xilitol

Acacia

Acesulfam de Potasiu

Aspartam

BHT

Fosfat de Calciu

Ceară de Candelilla

Stearat de Sodiu

Dioxid de Titan

Aceste substanţe pot provoca boli precum: alergiile, dereglările hormonale, tulburările hepatice, bolile intestinale și ale ficatului, tulburările hepato-biliare, tulburările tubului digestiv, tulburările nervoase și cresterea nivelului de colesterol, tumorile și cancerul.


Distribuie
..