Grupa de SÂNGE îţi arată dacă vei face CANCER! Descoperirea care înspăimântă o lume întreagă

Distribuie

Studii recente ale specialiştilor britanici şi americani arată că există o legătură între grupele de sânge şi celulele care produc cancer.

Cercetări recente, făcute de oameni de ştiinţă de la universităţile americane au relevat că persoanele care au grupele de sânge A sau B au un risc mai mare de a se îmbolnăvi de malarie, comparativ cu cei cu grupa 0, scrie observator.tv.

Cât priveşte riscul de cancer, cei ce au grupa de sânge 0 prezintă un risc mai mic de a face cancer gastric. „Cauza principală a cancerului gastric este un microb. Bacteria numită Helicobacter pylori este una dintre cele mai cunoscute cauze infecţioase ale cancerului gastric. Motivul pentru care tipul A de sânge – şi posibil şi B – este la un risc crescut de cancer gastric este legat de răspunsul inflamator diferit. Aceste persoane sunt mai predispuse la efectul acestei bacterii”, au descoperit cercetătorii de la Universitatea Vermont.

Nu ştim exact cât de adevărate sunt aceste descoperiri, motiv pentru care medicii noştri sfătuiesc românii să îşi facă analize medicale complete regulat, tocmai pentru a descoperi boli periculoase la timp.


Distribuie
..