Greşeli îngrozitoare pe care le faci la CINĂ! Iată ce anume te îngraşă

Distribuie

Pentru multe dintre noi, cina a devenit una dintre cele mai importante mese ale zilei si un prilej bun de socializare.

Considerăm că cina se ia în familie sau alături de prieteni, aşa că avem tendinţa să nu mai băgăm în seamă cantitatea de mâncare pe care o consumăm şi nici numărul de calorii, kfetele.ro.

Cina nu ar trebui să conţină mai mult de 625 de calorii în cazul unui regim alimentar de 2300 de calorii. Deci trebuie să fie uşoară şi nu trebuie să exagerezi cu felurile de mâncare.

Evită să mănânci în faţa televizorului pentru că, având mintea în altă parte, nu vei conştientiza câtă mâncare introduci în magazin. Aviz celor care mănâncă o întreagă caserolă de înghetaţă urmărind filmul preferat.

Încearcă să nu ţii sarea pe masă în timp ce mănânci pentru că ai putea avea tendinţa să tot adăugi în mâncare, fără să ai nevoie. Cel mai bine, adaugă piper sau alte tipuri de ierburi uscate.

Evită să mănânci desertul după masă pentru că vei acumula calorii în plus fără să-ţi dai seama. Încearcă să renunţi la el seara pentru ca zahărul nu te va lăsa să dormi.

Nu mânca prea des în oraş pentru că mesele de restaurant sunt bogate în prajeli şi grăsimi de care tu nu eşti conştientă.


Distribuie
..