GRAVIOLA -fructul care luptă cu CANCERUL

Distribuie

Un nou aliat în lupta cu cancerul a fost descoperit – fructul GRAVIOLA. Despre planta graviola se spune că este de 10.000 de ori mai eficientă decât chimioterapia. „Fructe Soursop (Guanabana) sau copacul GRAVIOLA este un produs miraculos ce distruge celulele canceroase.

Este de 10.000 de ori mai puternic decât chimioterapia. De ce nu este cunoscut acest lucru? Pentru că există organizaţii interesate în găsirea unei versiuni sintetice, care să le permită să facă profituri fabuloase. Deci, de acum vă puteţi ajuta un prieten la nevoie informându-l că ar trebui să bea suc de soursop pentru a preveni boala  scrie femina.rol.ro. Gustul este plăcut. Şi, desigur, nu produce efectele secundare oribile ale chimioterapiei. Şi dacă aveţi posibilitatea nu ezitaţi să plantaţi un arbore guava în curte.

Toate partile sale, nu doar fructul sunt foarte bune”, aflăm dintr-un astfel de mesaj devenit viral pe Internet. În urmă cu trei ani de zile au început să apară primele informaţii cu privire la această plantă şi efectele sale miraculoase, curative împotriva cancerului. Copacul de GRAVIOLA creşte în Peru, Columbia şi Brazilia şi de asemenea în zone din Africa sub-Sahariana şi Sud-Estul Asiei. În toate aceste ţări, fructul plantei este consumat foarte mult. Este pus în shakeuri sau în salate fiindcă are un gust bun. Frunzele şi fructele acestei plante se folosesc la tratarea infecţiilor, virozelor şi depresiei.

GRAVIOLA, TRATAMENT PENTRU CANCER

Majoritatea persoanelor care au cancer îşi pun toată încrederea în tratamentele certificate medical, chiar dacă acestea au efecte secundare devastatoare pentru corp. Publicaţiile specializate în medicină ne îndeamnă să acordăm o atenţie mai mare şi tratamentelor naturiste. Comunitatea ştiinţifică ar trebui să acorde un mai mare interes informaţiilor care vin din zona alternativă pentru că astfel, arsenalul de luptă împotriva cancerului, poate fi de fapt îmbogăţit. În Peru de exemplu, tratamentul împotriva cancerului pune un mare accent atât pe folosirea graviola cât şi pe chimioterapie.

Graviola versus CHIMIOTERAPIE

Cum milioane de oameni din întreaga lume suferă de cancer, pentru care avem tratamente precum chimioterapia, dar fără să fie garantată vindecarea, interesul şi cererea pentru graviolă a început să fie din ce în ce mai mare. Psichology Today citează un amplu studiu care a fost efectuat de către National Cancer Institute, în anul 1979 asupra acestei plante, şi care arată că frunzele şi seminţele plantei au fost incredibil de eficiente în DISTRUGEREA unor anumite tipuri de CELULE CANCEROASE DIN CORP.

Rezultatele obţinute au fost publicate într-un raport intern şi nu au fost publicate pentru publicul larg. Din anul 1976 s-au mai făcut însă studii în laboratoare independente cu privire la această plantă, studii care au demonstrat că GRAVIOLA poate DISTRUGE CANCERUL cu mult succes. 


Distribuie
..