Fructele MIRACULOASE care te scapă de INFARCT

Distribuie

Păducelul este o plantă  folosită încă din antichitate, prima menţiune a acestuia apărând la medicii greci. În Evul Mediu, păducelul era folosit atât în medicină  cât şi în alchimie. Mai târziu, în secolul XlX famaciştii au realizat primele extracte de fructe de păducel, în alcool, folosite contra tulburărilor de ritm cardiac sau contra puseelor de hipertensiune. În prezent, proprietăţile sale sunt  recunoscute  mai ales pentru tratarea bolilor cardiace, a tulburărilor circulatorii sau emoţionale.

Fructele de păducel se consumă, în special, sub formă de ceai. La rândul său, siropul de păducel este un excelent remediu pentru sistemul nervos, având un puternic efect calmant şi pentru psihic. Consumat sub formă de sirop, păducelul este  excelent tonic cardiac şi susţinător de efort. Medicii au stabilit, că extractul de fructe de păducel  este  deosebit de benefic pentru cardiaci, dar şi pentru cei care fac eforturi fizice sau intelectuale intense.

Pentru  prevenirea infarctului, prima cauză de deces la nivel mondial, nu există un remediu natural care să aibă o acţiune atât de complexă ca păducelul. Un studiu realizat de medicii francezi  a arătat că peste 65% dintre pacienţii cadiaci au avut o stare mult mai bună după un tratament intensiv cu păducel şi că administarea pe termen lung scade incidenţa infarctului, cu mai bine de 40%, inclusiv la persoanele hipertensive, care suferă de tulburări de ritm cardiac ori care au valori ale colesterolului şi ale trigliceridelor mărite.

gandul.info.


Distribuie
..