Fructele care sunt INTERZISE femeilor însărcinate

Distribuie

În timpul sarcinii, o femeie este literalmente săturată de informaţii cu privire la ceea ce este şi ceea ce nu este util pentru viitorul copil. A fost mult timp cunoscut faptul că alcoolul şi tutunul ar trebui să fie exclus complet, dar există şi alte alimente care femeile gravide este de dorit să renunţe.

În primul rând, doamnelor nu este recomandat să mănânce ananas. Acest fruct conţine o substanţă care poate provoca probleme. De exemplu, sucul de ananas poate provoca diaree.

Aşa cum scrie site-ul imagineamea.info, ananasul, ar trebui să fie evitat în timpul primelor trei luni de sarcină. Un alt fruct exotic, cum ar fi papaya, poate duce, de asemenea, la naştere prematură. Aceasta poate provoca de asemenea contracţii. Dar dacă mâncaţi papaya copt, atunci nu ai nimic de ce să te temi. Acest fruct este bogat în vitamine şi alte elemente nutritive care protejează de arsuri şi constipaţie.

Unii medici cred că femeile ar trebui să renunţe şi la struguri în ultimului trimestru de sarcină, deoarece conţine substanţe care cresc temperatura.

În cele din urmă, un pericol real pentru femeile gravide, nu sunt numai fructele, ci şi legumele nespălate, care pot provoca infecţii diverse, cum ar fi toxoplasmoza.


Distribuie
..