FOTO Iată cele mai funny costumaşe pentru copii

Distribuie

Vedetele adoră pur şi simplu să posteze imagini cu micuţii săi, deghizaţi în hainuţe diverse. Una dintrea acestea este şi prezentatoare TV, Coleen Rooney care încarcă pe Twitter fotografiii cu fiul său Kai îmbrăcat ca o sperietoare sau Joker. Se pare că această tendinţă s-a răspîndit uşor şi în rîndul părinţilor obişnuiţi care nu ezită să achiziţioneze câte un costumaş mai deocheat pentru copiii lor. Astfel, comercianţii unui magazin cu îmbrăcăminte pentru copii au afirmat că vânzările au crescut considerabil în ultima vreme.

Emma Angel, directoarea magazinului de haine Angels Fancy Dress din Londra, a afirmat că este inundată de comenzi din partea părinţilor dornici de a-şi îmbrăca copiii în costumaşe excentrice.

Acesta este costumaşul de leu şi este unul dintre preferatele costume pentru copii.

Micul Iepuraş. Acesta a devenit popular datorită vedetelor ce postau pe pagina lor de Twitter fotografii cu micuţii lor îmbrăcaţi în costumaş de iepuraş.

Mimuţica obraznică. E unul dintre costumele care stau în topul celor mai cumpărate. Dacă aveţi un pici obraznic ca o maimuţică, e cea mai bună alegere.

Micul monstru. Este practic cel mai vândut costumaş pentru că este foarte hazliu.

Căţeluşul şi Micul dinozaur. Costumele cu animale sunt cele mai populare.

Liliacul. Un costum perfect pentru Haloween.

Collen Rooney şi copilul său Kai deghizat în sperietoare şi Joker.

 

Preţul costumelor variază între 6.99 $ până la 40 $ bucata.


Distribuie
..