FABULOS! Iată cât de sănătos este să bem apă pe stomacul gol, dimineaţa

Distribuie

Hrana pe care o consumam arde impreuna cu oxigenul din celule pentru a produce energie. Dupa ardere, hrana se transforma in reziduuri acide, iar celulele le depoziteaza in circuitul sanguin. Corpul nostru elimina aceste reziduuri prin urina, respiratie si transpiratie, restul fiind depozitate de-a lungul vaselor de sange si tesuturi.

Pentru a putea trăi, sângele şi celulele noastre trebuie să fie uşor alcaline (sângele are pH-ul de 7,35). Pentru a-şi păstra alcalinitatea, organismul nostru face o mică “scamatorie” , prin care converteşte reziduurile acide în reziduuri acide solide. Dacă corpul poate menţine aceste reziduuri nediluate, le poate stoca pe o perioadă nedeterminată, neafectând pH-ul în restul corpului. Aşa că le stochează într-o grămadă de locuri şi moduri, inclusiv în grăsime. Ingrasarea poate fi rezultatul necesităţii reziduurilor acide de a avea un mediu de stocare.

Acumularea acestor reziduuri acide reprezintă procesul îmbătrânirii. Formula chimică pentru colesterol şi acizii graşi este arderea incompletă a carbohidraţilor. Colesterolul şi acizii graşi sunt rezultatul consumului de paste şi pâine. Acidul uric şi amoniacul provin de la toate tipurile de carne.

Acidul fosforic provine de la cereale, cum ar fi orezul şi băuturi tip cola.

Acidul sulfuric provine de la gălbenuşul de ou. Acizii sulfuric şi fosforic sunt otrăvitori. Ei trebuie neutralizaţi de minerale alcaline, înainte să devină ceva benign. În absenţa unei cantităţi suficiente de minerale alcaline în dieta noastăa, corpul nu are de ales şi va fura calciul din oase,neutralizând aceşti acizi, transformându- i în sulfaţi, fosfaţi şi uraţi; aşa apare în timp osteoporoza. Una dintre marile probleme ale reziduurilor acide este că îngroaşă sângele şi blochează capilarele. Din această cauză, multe persoane suferă de hipertensiune arterială. În funcţie de locul în organism unde sunt stocate reziduurile acide, circulaţia sângelui în acea zonă este slabă şi este posibil ca un organ vital să primească insuficient sânge, devenind disfuncţional. Multe boli degenerative sunt rezultatul proastei circulaţii. Un exemplu tipic este diabetul, care este cauzat de acumulările acide în jurul pancreasului. Celulele canceroase sunt acide, în timp ce celulele sănătoase sunt alcaline. Celulele normale nu pot supravieţui în apropierea zonelor cu acumulări de reziduuri acide. Oricum, anumite persoane au gene puternice, care suferă mutaţii pentru a supravieţui în mediu acid.

Aşa se dezvoltă celulele canceroase. Atâta timp cât mediul rămâne acid, cancerul va reapare după o operaţie de extirpare a celulelor canceroase. Oncologiştii cu experienţă cresc alcalinitatea pacienţilor, înainte de operaţie.

Reziduurile acide din interiorul vaselor de sânge sunt foarte periculoase, putând duce la înfundarea capilarelor din zona creierului. Corpul nostru lipeşte aceste reziduuri de pereţii vaselor de sânge, dar în cazul unor eforturi mari, când presiunea creşte, aceste reziduuri se pot dezlipi şi bloca vasele capilare din zona creerului provocând accidente cerebrale.

Alcalinul neutralizează acidul. Apa alcalină ionizată neutralizează reziduurile acide din corpul omenesc şi le lichefiază pentru a fi eliminate de către rinichi. Un exemplu care ne ajută să înţelegem acest lucru ar fi grăsimea de pe mâini, după ce spălăm carnea. Această grăsime nu poate fi îndepărtată cu apă de la robinet. Avem nevoie de un săpun pentru a lichefia grăsimea şi a ne curăţa pielea. Grăsimea este acidă şi săpunul este alcalin. Ne spălăm corpul la exterior, îndepărtând murdăria, dar neglijăm complet murdăria din interior.

Deci ne conducem după dictonul “Ceea ce ochii nu văd, nu există”. În funcţie de fiecare organism, noi stocăm reziduurile acide în mod diferit. Simptomele bolilor se manifestă în funcţie de locul unde sunt stocate reziduurile. Când vom înţelege că bolile degenerative ale adulţilor sunt cauzate de acumulările de deşeuri acide, nu va mai fi nici un mister ca utilizarea apei alcaline ionizate ne îmbunătăţeşte sănătatea. Pentru a duce o viaţă lungă şi sănătoasă, mai întâi trebuie să eliminăm deşeurile acide din corpul nostru. Cel mai bun şi uşor mod de a scăpa de aceste deşeuri acide este să le lichefiem şi să le neutralizăm cu apă alcalină ionizată. Prin eliminarea particulelor reziduriloracide din sânge, eliminăm riscul îmbolnăvirilor care pot duce la moarte subită. Apa alcalină ionizată nu are valoare nutriţională sau de medicament, dar are uimitoarea capacitate de a neutraliza şi lichefia deşeurile acide, pentru a putea fi eliminate din organism, păstrând alcalinitatea acestuia – deci sănătatea şi starea de bine.

Sfaturi pentru sănătate

BEŢI APĂ PE STOMACUL GOL: În Japonia zilelor nostre este foarte popular obiceiul de a bea apă imediat după trezire în fiecare dimineaţă. Mai mult, testele cercatătorilor au demonstrat valoarea acestui obicei. Pentru cei în vârstă şi pentru bolile grave ca şi pentru bolile moderne, tratamentul cu apă a fost considerat de succes de către o societate medicală japoneză, ca tratament sigur 100% pentru următoarele boli: Dureri de cap, dureri ale corpului, sistemul circulator, artrita, bătăi puternice ale inimii, epilepsie, grăsimi în exces, astm bronşic, tuberculoză, meningită, boli de ficat şi urină, vomă, gastrită, diaree, hemoroizi, diabet, constipaţie, toate bolile de ochi, cancer la organele genitale şi dereglări menstruale, boli ale urechilor, nasului şi gâtului.

METODA DE TRATAMENT:

1. Dimineaţa, imediat după trezire, înainte de a vă spăla pe dinţi, beti 4x 160 ml apă aproximativ o jumătate de litru în total

2. Spălaţi-vă pe dinţi dar nu mâncaţi şi nu beţi nimic 45 minute.

3. După 45 minute puteţi bea şi mânca normal.

4. După 15 minute de la micul dejun, prânz sau cină nu mâncaţi şi nu beţi nimic 2 ore.

5. Cei care sunt bătrâni sau bolnavi şi nu pot bea 4 pahare cu apă la început pot începe prin a bea apă mai puţină şi să crească gradual până la 4 pahare pe zi.

6. Metoda de mai sus va vindeca boli şi toată lumea se poate bucura de o viaţă sănătoasă. Urmatoarea listă da numărul de zile de tratament necesar pentru vindecarea/ controlul/ reducerea principalelor boli:

1. Presiune ridicată a sângelui- 30 zile

2. Gastrită – 10 zile

3. Diabet 30 zile

4. Constipaţie- 10 zile

5. Cancer- 180 zile

6. Tuberculoză- 90 zile

7. Pacienţii cu artrită ar trebui să urmeze tratamentul de mai sus doar 3 zile în prima săptămână şi începând din a doua săptămână zilnic. Această metodă de tratament nu are efecte adverse; oricum, la începutul tratamentului s-ar putea să fie necesar să urinaţi de mai multe ori . Este şi mai bine dacă continuaţi acest tratament ca o activitate de rutină în viaţa voastră. Beţi apă şi rămâneţi sănătoşi şi activi. Înţelegem acum de ce chinezii şi japonezii beau ceai fierbinte şi la masă apă ce nu este rece. Poate este timpul să adoptăm obiceiul lor de a bea apă în timp ce mâncăm!!! Nimic de pierdut, totul de câştigat.

Pentru cei cărora le place să bea apă rece, aceste rânduri sunt pentru voi!

Este plăcut să bei o ceaşcă cu o băutură rece după o masă. Apa rece va solidifica mâncărurile uleioase pe care tocmai le-aţi consumat. Va încetini digestia. Odată ce acest noroi reacţionează cu acidul, va fi absorbit mai repede decât hrana solidă. Va depune un strat pe intestine. Foarte curând, acesta se va transforma în grăsime şi va duce la cancer. Este cel mai indicat să beţi supă fierbinte sau apă caldă după masă. O notă importantă despre atacurile de inimă: Femeile ar trebui să ştie că nu fiecare simptom de atac de inimă va fi durerea în mâna stângă. Fiţi atente la durerile intense în maxilar. S-ar putea să nu ai niciodată prima dată durere în piept, în timpul unui atac de inimă. Greaţa şi transpiratul intens sunt şi ele simptome obişnuite. 60% din persoanele care au atac de inimă în timp ce dorm, nu se trezesc. Durerea în maxilar va poate trezi dintr-un somn adânc. Fiţi cu grijă şi atente. Cu cât ştim mai multe, cu atât şansele de a supravieţui sunt mai mari.

Un cardiolog spune că, dacă fiecare din cei care primeşte acest mail, îl trimite la toţi cunoscuţii săi, putem fi siguri că vom salva cel puţin o viaţă.

realitatea.net.


Distribuie
..