Fă un obicei din a bea această SOLUŢIE dimineaţa

Distribuie

Un truc foarte eficient pentru a pierde în greutate şi a-ţi regla tranzitul intenstinal este să bei în fiecare dimineaţă un cocktail inedit, alcătuit din miere, lămâie şi apă călduţă. Este perfect pentru sănătate şi te va ajuta să atingi greutatea ideală în timp util, dacă vine în completarea unui stil de viaţă sănătos şi a exerciţiilor fizice.

Iată câteva motive pentru care acest obicei este demn de urmat:

1.Îmbunătăţeşte digestia: Combinaţia dintre apă, lămâie şi miere ajută tranzitul intestinal. În afară de faptul că lămâia îţi stimulează ficatul, aceasta ajută la eliminarea toxinelor din corp.  Mierea actionează că un antibacterian şi elimină posibilele infecţii din corp.

2. Curăţă stomacul îmbunătăţind funcţionarea colonului: Dacă bei apă călduţă cu lămâie şi miere, pereţii intestinelor în special al colonului- sunt stimulaţi, reuşind în acest fel să scapi de toxine, să absorbi mai uşor nutrienţii şi să rămâi hidratată.

3. Te scapă de constipaţie: Mixul este un important digestiv. Pe lângă acest lucru, ajută la producerea mucusului intestinal.

4. Ajută sistemul limfatic: 
Dacă sistemul limfatic este deshidratat, persoana este într-un real pericol de a se îmbolnăvi. Lipsa apei din corp poate duce la perturbări ale somnului, tensiune arterială şi stres. Dacă te obişnuieşti să bei un pahar de apă cu lămâie şi miere dis-de-dimineaţa, ajuţi la hidratarea întregului sistem, ceea ce poate ajuta la creşterea imunităţii acestuia.
5. Te binedispune: Dacă te simţi obosit, mierea din compoziţie îţi vă da un plus de energie. Apa ajută la curăţarea sangelui care se duce la creier, iar lămâia ajuta la relaxare.
6. Curăţă tracul urinar: Mierea, după cum spuneam şi mai sus, este un antibacterian extrem de sănătos şi are capacitatea de a combate o serie de infecţii comune.
7. Combate respiraţia urât mirositoare: Natura acidă a lămâii combinaţă cu propietăţile mierii reuşesc să cureţe gura, activând glandele salivare, reuşind în acest fel sa omoare bacterile.
8. Creşte şansele de a pierde din greutate: În afara de propietăţile sale de a curăţa stomacul, lămâia conţine o fibră numită pectina, care îţi dă senzaţia de săturare. Apa călduţă combinată cu mierea şi lămâia ajută la crearea unui spaţiu alcalin în stomac, care ajută la pierderea greutăţii
9. Curăţă tenul: Una dintre propietăţile lămâii este aceea de a reuşi să-ţi purifice sângele din sistem. Apa călduţă cu miere ajută la refacerea texturii pielii.

Distribuie