Eşti o femeie ocupată? Aceasta este dieta ideală pentru tine

Distribuie

Există foarte multe femei care ar da orice să aibă o figură perfectă, să fie sănătoase şi să reuşească peste tot. Dar pentru că sunt mereu ocupate, aceste lucruri nu le prea reuşesc. Vă propunem o dietă special adaptată femeilor care sunt mereu ocupate.

Cercetătorii americani au stabilit o dietă special adapată femeilor care sunt într-o permanentă stare de muncă. Aceasta durează 10 zile şi constă din fructe, legume, peşte şi produse lactate.

Prima zi – la dejun trebuie să consumaţi o porţie de pepene galben sau ananas şi o cafea fără zahăr. Gustarea constă dintr-un suc de morcovi. La prânz mâncaţi orez brun şi salată de crudităţi. Cina constă din salată de legume, fasole neagră şi ulei de măsline.

A doua zi – la dejun consumaţi un măr, o portocală şi un morcov. După acestea, savuraţi o ceaşcă de ceai verde. Pentru gustare, veţi consuma o supă de legume. Prânzul constă dintr-o salată de varză şi cartofi la cuptor. La cină, veţi consuma conopidă cu brânză slabă de vaci, la cuptor.

A treia zi – la dejun o felie de pâine integrală cu o ceaşcă de lapte de soia. La gustare veţi savura stafide şi migdale. Prânzul constă din salată de legume şi porumb. Cina va consta din paste integrale cu sos de roşii şi busuioc.

A patra zi – dejunul din această zi constă din o jumăate de portocală, un măr şi iaurt natural cu miere şi nuci. Gustrea va fi compusă dintr-o pară. La prânz, cartofi copţi şi salată de varză, iar cina va consta din broccoli fiert şi parmezan.

Ziua a cincea – dejunul constă dintr-o cafea şi o felie de pâine intregrală cu unt. La gustare veţi servi stafide, migdale, fistic şi alune. Prânzul va fi compus din salate de crudităţi şi un măr, iar la cină veţi mânca supă de legume, o felie de piept de pui la grătar şi o salată de morcovi.

După ce aţi încheiat aceste 5 zile, dieta se repetă şi pentru următoarele 5 zile. După 10 zile, veţi pierde aproximativ 5 kilograme.


Distribuie
..