Efectele MIRACULOASE ale cafelei asupra frumuseţii

Distribuie

Cafeaua ajută nu doar la energizarea de dimineaţa, dar ascunde în sine şi o mulţime de beneficii eficiente pentru frumuseţe. Aşadar, gândeşte-te de două ori înainte de a arunca zaţul rămas de la cafea, deoarece acolo este „sursă” principală a frumuseţii tale. AFLĂ mai jos câteva sfaturi utile cum să profiţi din plin de beneficiile cafelei.

Loţiune facială

Fierbe o cafea tare. Răceşte-o (pentru a nu dăuna frigiderului) şi  toarnă în tăviţă de cuburi de gheaţă şi se pune în congelator.  Dupa ce a îngheţat, foloseşte cuburile de gheaţă din cafea pentru a-ţi curăţa faţa. Acest cub de gheaţă din cafea actionează ca un toner, are o acţiune răcoritoare pentru pielea feţei.
Cremă antirid

Amestecă o lingură de făină de secară cu o lingură de cafea rece şi tare, până când obţii o  cremă de consistenţă groasă. Adaugă puţin gălbenuş de ou şi mixează  totul bine. Se aplică crema  pe faţă, lasă-o să acţioneze 15 minute, apoi limpezeşte cu apă călduţă.

Loţiune anti-celulită din cafea

Încălzeşte cafeaua şi aplică pe zonele corpului afectate de celulită. Înfăşoară  apoi zonele în folie de plastic şi lasă timp de 15- 20 de minute, apoi clăteşte. Îţi recomandăm să aplici această metodă de două ori pe săptămână.

Gel de duş din cafea

Adaugă pe săpun cafea macinată şi foloseşte astfel săpunul la duş. Alintă-ţi pielea cu un masaj blând.

Mască de păr cu cafea

ATENŢIE: Masca poate fi aplicată doar pe părul închis la culoare.
Amestecă două gălbenuşuri de ou, o lingură de rom, două linguriţe de apă caldă, o lingură de cafea măcinată şi ulei vegetal. Amestecul se aplică  pe păr. După 5 minute,  se clăteşte cu apă călduţă. Astfel vei restabili strălucirea părului natural.

Ţine cont de faptul că pentru toate procedurile trebuie să foloseşti doar CAFEA NATURALĂ.

 


Distribuie
..