Dormitul în pielea goală îmbunătăţeşte calitatea vieţii

Distribuie

Mulţi oameni aleg în locul pijamalelor sau cămăşilor de noapte dormitul în pielea goală, şi nu degeaba.Specialiştii în domeniu afirmă că somul fără îmbrăcăminte are multe beneficii. Vezi care sunt acestea.

Normalizează activitatea glandelor sebacee

Visul nu reprezintă o lipsă totală de activitate. Organele noastre sunt într-un lucru continuu, iar pentru îmbunătăţirea productivităţii acestui lucru, este important să ne eliberăm de presiunea inutilă. Atunci când dormi goală, simplifici accesul aerului spre pielea ta şi încurajezi procesele sale de regenerare.

Ameliorează durerea

Hainele împiedică libera circulaţie a sângelui, astfel, ar fi bine măcar pentru o perioadă de timp să scapi de ele. Acest lucru te va scuti de tensiuni şi disconfort şi va elimina chiar durerile în zona abdominală. Pentru persoanele care suferă de insomnie, medicii recomandă dormitul în pielea goală.

Aeriseşte zona intimă

Umeditatea de pe lenjeria femeii poate provoca disconfort şi creşte riscul de infecţie. Dormitul fără haine, atunci când aerul nu este dificil, ajută la evitarea bolilor fungice. În cazul bărbaţilor, somnul pe dezbrăcate ajută la menţinerea temperaturii optime testiculare, astfel îmbunătăţind calitatea spermei şi fertilităţii.

Îmbunătăţeşte calitatea vieţii

Nu poţi scăpa de oboseală şi anxietate? După o zi grea de muncă este mai greu să adormi. Astfel, în ziua următoare te vei simţi obosită şi fără vlagă, dorind doar să tragi un pui de somn. Lasă măcar pentru o seară pijamaua iubită, şi dormi goală. Vei adormi în câteva minute ca un copil iar a doua zi vei fi din nou în formă. 

Fă un duş înainte să te culci, ca pielea să poată respira mai uşor. Temperatura camerei trebuie să fie una medie, ca să nu te trezeşti dimineaţa cu o răceală.

Ce zici, încerci?


Distribuie
..