Dieta minune: Cum să mănânci pepene vara, ca să slăbeşti 5 kilograme în 7 zile

Distribuie

Dieta cu pepene rosu. Pepenele este unul dintre cele mai indicate alimente in cazul in care iti doresti sa slabesti neaparat. Consumat vara, in combinatie cu alte alimente, pepenele poate sa te ajute sa slabesti 5 kilograme in 7 zile.

Pepenele este indicat pentru curele de slabire datorita faptului ca este sarac in calorii si foarte bogat in apa, avand si un efect diuretic asupra organismului.

Mai mutl decat atat, pepenele are proprietatea de a regla functiile rinichilor si ale ficatului, facand mult mai lesne eliminarea de toxine.

Pe langa toate aceste lucruri, intr-o dieta combinata si echilibrata, pepenele poate sa te ajute sa slabesti 5 kilograme in 7 zile. Este vorba insa doar depsre pepenele rosu care combinat cu o serie de alimente, intr-o dieta destul de stricta, are efecte incredibile asupra organismului tau, mai ales vara.

DIETA CU PEPENE VARA, CA SA SLABESTI 5 KILOGRAME IN 7 ZILE:

In primul rand, pentru ca aceasta dieta sa functioneze, este indicat sa primul lucru pe care il faceti dimineata sa fie mancatul micului dejun. Totodata, este foarte important ca ultima masa a zilei sa fie luata cu cel mult 3 ore inainte de somn. Totodata, in weekend este indicat sa mancati normal, cam tot ce va place si sa aveti maxim 3 meste pe zi.

DIETA CU PEPENE VARA: Luni

Mic Dejun: doua oua fierte si o felie de pepene rosu rece.

Gustare: o felie de pepene rosu rece

Pranz: piept de pui la gratar cu salata verde

Gustare: o felie de pepene rosu rece

Cina: Pepene rosu rece pana va saturati, cu doua felii de paine integrala, prajita.

antena3.ro


Distribuie
..