Dieta de DOUĂ zile te ajută să slăbeşti MIRACULOS. Vezi cum se ţine

Distribuie

Vei rămâne uimită, însă să slăbeşti în două zile este absolut real. În cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune BBC, dr Michael Moseley a arătat cum a slăbit 8-9 kg în numai câteva luni, postind doua zile pe săptămână.

Bărbatul convinge că această metoda, de a mâncă extrem de puţin timp de două zile în fiecare săptămână, l-a ajutat să piardă un sfert din grăsimea corporală, nu şi din masa musculară, şi i-a scăzut şi nivelul colesterolului din sânge. Cura de slăbire a făcut furori în SUA, iar peste puţin timp a apărut şi o carte plină cu detalii, reţete, cantităţi, liste de alimente.

Dacă esti tendată să incerci şi tu aceasta dietă, e bine să reţii următoarele aspecte. În cele două zile cu restricţii, aportul tău alimentar trebuie să fie limitat îndeosebi în privinţa lipidelor şi a proteinelor. Poţi consuma doar cinci porţii mici de legume şi fructe cu conţinut scăzut de glucide şi lactate degresate. E important să te rezumi la aceste alimente, să nu depăşeşti numărul de calorii admise (500 kcal), iar aceste calorii să provină în special din proteine, lucru care te va ajuta să păstrezi senzaţia de saţietate şi să nu pierzi masa musculară.

Renunţă, în aceste două zile săptămânale, la pâine, prăjituri, ciocolată sau alcool. Nu e nevoie să iei suplimente alimentare, deoarece dieta de două zile este o dietă echilibrată, care îţi aduce toţi nutrienţii necesari în cele 5 zile de alimentaţie normală.

Ca să obţii rezultatele dorite, ţine regim două zile consecutive în fiecare săptămână. Nu e important care sunt aceste zile – ţi le fixezi singură, în funcţie de progamul săptămânal şi de stilul de viaţă. Majoritatea celor care au ţinut dieta preferă să ţină dieta restrictivă în zilele de luni şi marţi. Există însă variante în care dieta poate fi ţinută şi în două zile oarecare, nu neapărat una după cealaltă.

Nu te teme că zilele de post te-ar putea moleşi. Majoritatea celor care ţin această dietă spun că nu se simt înfometaţi, ba din contra, se simt în plină formă.

sursa: bzi.ro


Distribuie
..