Dieta de şapte zile: Slăbeşti 5 kilograme, îmbunătăteşti digestia şi ai un ten perfect

Distribuie

Când dietele drasticele pe care le încerci nu dau rezultate şi când pastilele pentru slăbit îşi arată efectele adverse, înseamnă că este momentul să iei o decizie radicală pentru sănatatea şi silueta ta. Această decizie presupune să faci schimbări importante în stilul tău de viaţă, aici intrând şi alimentaţia şi sportul.

Iată ce prespune dietă de 7 zile propusă de site-ul ele.ro.  La cât de simplă şi de eficientă este, ar trebui să o începi chiar de azi!

Luni

Prima zi a dietei presupune să consumi fructe. Acestea îţi furnizează antioxidanţi şi contribuie la detoxifierea eficientă a organismului. De la piersici şi mere, până la prune şi portocale, poţi consuma orice fructe îţi doreşti, în orice cantităţi îţi doreşti.

Încearcă să consumi fructele ca atare, nu sub forma de suc. De asemenea, consumă cel puţin 10 pahare de apă pe zi. Pentru a dobândi şi mai multă energie şi pentru a accelera arderea grăsimilor, îţi recomandăm să bei în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol, câte un pahar de apă căldută cu 1 linguriţă de miere şi 3 linguri de suc de lămâie.

Cât despre sport, în prima zi a dietei este recomandat mersul pe jos. Coboară cu o staţie mai devreme decât ar trebui şi mergi pe jos până acasă, pentru a-ţi pune sângele în mişcare şi a arde caloriile.

Marţi

În cea de-a doua zi de dietă, trebuie să consumi doar legume. Aşadar, este ziua salatelor şi a legumelor la gratar sau la aburi. Le poţi consuma oricând, în orice cantităţi. Nu ai voie sa consumi ulei, lapte, unt sau smântână în această zi.

Astăzi înveţi o lecţie importantă, aceea că trebuie să îţi faci un obicei din a mânca la fiecare 3-4 ore, astfel încât organismul să fie aprovizionat constant cu substanţe nutritive. Nu uita de cele 10 pahare de apă, inclusiv de paharul de limonadă de dimineaţa!

Miercuri

În cea de-a 3-a zi de dietă, ai voie să consumi doar fructe şi legume şi trebuie să bei 12 pahare de apă. Dacă îţi faci salate de legume, foloseşte doar suc de lămâie, sare şi piper pentru dressing, fără ulei.

Astăzi poţi grăbi şi mai mult pasul în programul tău zilnic de mişcare, pentru a arde şi mai multe calorii.

Joi

Cea de-a 4-a zi de dietă este un adevărat răsfăţ. Trebuie să consumi 10 banane, 3 pahare de lapte şi un bol de supă dietetică. Împarte alimentele astfel încât să le consumi pe tot parcurusl zilei. Bea 12 pahare de apă pe zi.

Vineri

A 5-a zi a dietei presupune sa consumi fructe, legume, un bol mic de orez brun şi un pahar de lapte btut. Dintre legume, roşiile sunt foarte importante în aceasta zi, aşa că ai grijă să consumi 6 roşii mari şi zemoase. Vineri trebuie să bei 14 pahare de apă şi să alergi măcar jumătate de ora în parc.

Sambată

Este ziua în care trebuie să consumi un bol de orez brun cu legume. Poţi consuma şi o salată de legume, un bol de supă şi un pahar de lapte bătut. Nu ai voie să foloseşti ulei, brânză sau unt pentru preparatele tale.

Sâmbătă trebuie să bei 12 pahare de apă şi ai voie să consumi şi o cană de ceai verde. Alearga 45 de minute, pentru a arde grăsimile şi a-ţi tonifia corpul.

Duminică

Este ultima zi de dietă. Ai voie să consumi fructe, legume, un bol de orez brun, un bol mare de salată şi un pahar de lapte bătut. De asemenea, poţi consuma un bol de supă dietetică şi un pahar de suc proaspăt de portocale sau grapefruit. Pe tot parcursul zilei, bea 10 pahare de apă.


Distribuie
..