Dieta de 6 zile cu efect imediat. Scapi de multe kilograme

Distribuie

Vrei să slăbeşti în timp record? Metoda te va ajuta să dai jos câteva kilograme și vei putea înlocui chiar tu alimentele, dacă unele nu sunt pe gustul tău. Poți ține dieta până la 6 zile.

Mic dejun: o felie de pâine prăjită cu puţin avocado și un praf de sareo roșie mică, o cafea / un ceai sau un pahar cu apă caldă (care ajută la arderea mai rapidă a grăsimilor).

Gustare: un măr sau un grepfruit.

Prânz: o felie de pâine prăjită cu o conservă mică de ton în apă, o cană cu ceai sau apă.

Cină: friptură de pui sau de vită (100 g), fiartă sau la grătar, 150 g salată (salată verde /rucola cu puțină zeamă de lămâie, un praf de sare și oțet balsamic, o cană cu ceai.

Ziua a 2-a

Mic dejun: un ou fiert sau gătit ( fără ulei) în tigaia de teflon, o felie de pâine prăjită, o cafea / un ceai sau un pahar cu apă caldă.

Gustare: un iaurt (125 ml).

Prânz: o porție de paste integrale cu 50 g brânză slabă, o cană cu ceai.

Cină: friptură de pui sau de curcan (100 g), 150 g salată verde cu lămâie sau de varză în care poți adăuga și un morcov, o lingură de ulei și sare, o cană cu ceai.

Ziua a 3-a

Mic dejun: un iaurt (max. 2% găsime, 125 ml), o felie de pâine prajită, o cafea / un ceai sau un pahar cu apă caldă.

Gustare: un măr sau un grepfruit.

Prânz: 300 g salată (salată verde/rucola, ciuperci, un ou fiert, o roșie, un ardei gras, o lingură de ulei, un praf de sare), o cană cu ceai sau apă.

Cină: o conservă de ton în apă (cu doi morcovi, zeamă de lămâie, un praf de sare), o felie de pâine prăjită, o cană cu ceai.

Ţine minte!

  • dacă nu îţi place grepfruitul, îl poţi înlocui cu 1/2 pomelo sau cu o portocală;
  • pâinea prăjită o poţi înlocui cu pâine cu tărâţe sau cu pesmet de tip wasa.
  • Important!

Această dietă produce o slăbire a numărului de kilograme de scurtă durată. De asemenea, metoda să fie urmată doar după avizul medicului tău.

libertateapentrufemei.ro


Distribuie
..