Dieta daneză: slăbești 9 kg în 13 zile! Iată întreg MENIUL
Dacă vrei să slăbești într-un timp foarte scurt și cât mai mult, există o dietă care promite că te scapă de până la 9 kg. Însă pentru că este foarte strictă, este important să consulți medicul înainte de a o încerca.
Această dietă durează 13 zile și, deși este dificil de urmat, este eficientă. La sfârșitul dietei se poate reveni la alimentația normală, fără să mai ai grija kilogramelor în plus cel puțin doi ani. Dacă respecți dieta pas cu pas, poți să pierzi toată grăsimea acumulată în țesuturi. Acest regim alimentar trebuie urmat exact 13 zile.
- Orice produs consumat pe lângă alimentele permise în dietă (o bomboană, o gumă de mestecat, un biscuite, un pahar de bere sau de vin) impune oprirea imediată a dietei. Poți reîncepe dieta din nou numai după șase luni. În cazul în care nu poți să ții acest regim alimentar mai mult de 6 zile, reîncepe-o după trei luni.
- Dacă ți se face foame, bea apă, cel puțin 2 l/zi.
- Ai grijă ca salata să fie mereu proaspătă.
- Codul poate fi înlocuit cu păstrăv sau calcan.
- Cafeaua nu poate fi înlocuită cu ceai sau invers.
- Iaurtul natural este cel nepasteurizat, fără îndulcitori sau fructe.
MENIU
Ziua 1
Mic dejun: 1 ceașcă de cafea cu 1 cub de zahăr
Prânz: 2 ouă fierte tari, 400 g spanac gătit la aburi, 1 roșie
Cină: 200 g friptură de vită, 1 salată verde cu suc de lămâie și ulei
Ziua 2
Mic dejun: 1 ceașcă de cafea cu 1 cub de zahăr
Prânz: 250 g șuncă, 1 iaurt natural
Cină: 200 g friptură de vită, 1 salată verde cu suc de lămâie și ulei
Ziua 3
Mic dejun: 1 ceașcă de cafea cu 1 cub de zahăr, 1 felie de pâine prăjită
Prânz: 2 ouă fierte tari, 1 felie de șuncă, 1 salată verde
Cină: țelină fiartă, 1 roșie, 1 fruct proaspăt (măr, pară, portocală)
Ziua 4
Mic dejun: 1 ceașcă de cafea cu1 cub de zahăr,1 felie de pâine prăjită
Prânz: 200 ml suc de portocale, 1 iaurt natural
Cină: 1 ou fiert tare, 1 morcov fiert, 250 g de brânză de vacă
Ziua 5
Mic dejun: 1 morcov dat prin răzătoare
Prânz: 200 g cod fiert cu suc de lămâie și cu 1 lingură cu unt
Cină: 200 g friptură de vită cu 1 țelină dată prin răzătoare
Ziua 6
Mic dejun: 1 ceașcă de cafea cu 1 cub de zahăr, 1 felie de pâine prăjită
Prânz: 2 ouă fierte tari, 1 morcov dat prin răzătoare
Cină: 1/2 piept de pui,1 salată verde cu suc de lămâie și ulei
Ziua 7
Mic dejun: 1 ceașcă de ceai neîndulcit
Prânz: nimic (consumă cât mai multă apă!)
Cină: 200 g friptură de carne de miel, 1 măr
Ziua 8
Mic dejun: 1 ceașcă de cafea cu 1 cub de zahăr
Prânz: 2 ouă fierte tari, 400 g spanac gătit la aburi, 1 roșie
Cină: 200 g friptură de vită, 1 salată verde cu suc de lămâie și ulei
Ziua 9
Mic dejun: 1 ceașcă de cafea cu 1 cub de zahăr
Prânz: 250 g șuncă, 1 iaurt natural
Cină: 250 g friptură de vită, 1 salată cu ulei și zeamă de lămâie
Ziua 10
Mic dejun: 1 ceașcă de cafea cu 1 cub de zahăr, 1 felie de pâine prăjită
Prânz: 2 ouă fierte tari,1 felie de șuncă, 1 salată verde
Cină: 1 țelină fiartă, 1 roșie, 1 fruct proaspăt (măr, pară, portocală)
Ziua 11
Mic dejun: 1 ceașcă de cafea cu 1 cub de zahăr, 1 felie de pâine prăjită
Prânz: 200 ml suc de portocale, 1 iaurt natural
Cină: 1 ou fiert tare, 1 morcov dat prin răzătoare, 250 g de brânză de vacă
Ziua 12
Mic dejun: 1 morcov mare
Prânz: 200 g cod fiert cu suc de lămâie și cu 1 lingură cu unt
Cină: 250 g friptură de vită, 1 țelină dată prin răzătoare
Ziua 13
Mic dejun: ceașcă de cafea cu 1 cub de zahăr, 1 felie de pâine prăjită
Prânz: 2 ouă fierte tari, 1 morcov dat prin răzătoare
Cină: 250 g piept de pui la grătar,1 salată verde cu suc de lămâie și ulei