Dieta bazată pe APĂ! Slăbeşti 9 kilograme în 2 săptămâni

Distribuie

Uită de dietele restrictive şi de bătaia de cap în ceea ce priveşte alegerea meniurilor costisitoare din cadrul curelor de slăbire! Apa te poate ajuta să slăbeşti rapid şi uşor, fără niciun pic de efort.

Iată câteva trucuri şi sfaturi de care trebuie să ţii cont pentru a scăpa de 9 kilograme în doar două săptămâni cu ajutorul acestui elixir natural şi foarte sănătos:

Câtă apă trebuie să consumi zilnic

Bob Harper, un personal trainer din SUA, a realizat un studiu în anul 2004 cu ajutorul căruia a descoperit că apa este un adevărat elixir pentru siluetă, scrie ele.ro. Potrivit acestuia, pentru a slăbi armonios şi rapid, femeile trebuie să consume 800 de calorii pe zi, în timp ce bărbaţii, 1.200 de calorii. 

De asemenea, este foarte important ca înainte de fiecare masă să consumi aproximativ 500 ml de apă pentru a ajunge cât mai repede la senzaţia de saţietate. 

Studii anterioare au sugerat că, atunci bei apa cu 20-30 de minute înainte de masă, apetitul scade considerabil. Hidratarea constantă împiedică, de asemenea, corpul să reţină lichidele.

Harper susţine că astfel vei reuşi să slăbeşti nu mai puţin de 9 kilograme în doar două săptămâni. 

Apa ajută la digestie şi la eliminarea toxinelor 
Pe lângă senzaţia de saţietate rapidă, apa ajută corpul să elimine toxinele şi rinichii să funcţioneze mai bine. De asemenea, apa ajută sistemul digestiv să fie mai activ, eliminând rapid constipaţia. 

Apa are un impact major şi asupra colesterolului şi reduce nivelul acestuia din sânge, având ca efect slăbirea. 

Cum bei corect apa

Specialiştii susţin că foarte important este câtă apă bei şi când o bei. Nu este indeajuns să bei 8 pahare cu apă într-o zi fără să ţii cont de anumite reguli. Potrivit experţilor, există 5 momente-cheie în care trebuie să bei apă: 

2 pahare de apă imediat după trezire ajută la activarea organelor interne şi a metabolismului. Pe termen lung, acest obicei ajută la menţinerea greutăţii.
1 pahar de apă înainte de masă ajută digestia
1 pahar de apă înainte de baie ajută la menţinerea ritmului cardiac la un nivel sănătos.
1 pahar de apă înainte de culcare previne atacul de cord şi atacul celebral
1 pahar de apă înainte de sală ajută la reglarea nivelului fluidelor din corp şi să ai mai multă energie.


Distribuie