DETOXIFIEREA de VARĂ

Distribuie

Regulile detoxifierii de vară sunt moderaţia şi creşterea susţinută a aportului de legume şi fructe.

Înlocuieşte zahărul cu miere. Renunţă la dulciuri. Apetitul crescut pentru dulciuri este un indicator al carenţelor minerale, aşa că se tratează cu salate şi fructe.

Înlocuieste gustarile cu mere. Sunt ideale. Au vitamine, apă, minerale, ţin de foame şi au calorii puţine. Merele sunt ideale în detoxifierea de vară.

Sau, mai mult, abiţionează-te şi renunţă complet la sare.  Efectele sunt miraculoase. Scapi de câteva kilograme şi te vei simţi plină de energie.

În zilele în care renunţi la sare bea mai multă apă.

Cea mai mare parte a toxinelor stau în depozitele adipoase şi în apa reţinută în organism. Lipsa sodiului şi o hidratare crescută te scapă de toate acestea şi sunt ideale în detoxifierea de vară.

Efectele detoxifierii de vară se văd imediat pe faţa ta. Un ultim sfat: adaugă în perioada de detoxifiere de vară consumul zilnic  al sucului unei lamâi. Efectele sunt spectaculoase şi rapide.

Detoxifierea de vară se poate respecta pentru o perioadă de o săptamână. Ideal este să incluzi o perioadă în care să elimini sarea, zaharul şi să respecţi regulile detoxifierii de vară timp de o săptămână în fiecare lună de vară.  

femeia.ro


Distribuie
..