Detoxifică-ţi UTERUL, în mod NATURAL

Distribuie

Dacă vrei să ții o cură de detoxifiere ca la carte, ar trebui să vizezi toate organele care filtrează toxine: ficatul, rinichii, intestinul, dar să nu uiți de acele părți ale corpului care pot fi foarte grav afectate de substanțele nocive. Vezi cum se face detoxifierea uterului în mod natural.

Cura de detoxifiere și uterul sănătos

O cură de detoxifiere este sistemică. Nu poți pretinde că poți detoxifia doar ficatul, uterul, intestinul sau rinichii, fără să cureți întregul organism.

Toxinele nu se depozitează numia într-un organ sau altul și nu afectează doar o parte a corpului. Substanțele toxice pentru organism fac rău întregului sistem, oriunde ar fi acumulate, fie că sunt depuse în pliurile intestinale, în celulele ficatului, sau în țesuturile care se pregătesc să hrănească un prunc.

Dacă vrei să ai un uter sănătos și îți faci griji de toxicitatea acumulată în organism, nu te aștepta ca o dietă minune sau un suc să te scape de toate problemele instantaneu.

O cură de detoxifiere presupune schimbarea stilului de viață, consumarea de hrană naturală sănătoasă, cu sucuri din legume și fructe fără coloranți, conservanți și pesticide.

O curățare completă este eficientă asupra tuturor sistemelor din organism și ajută inclusiv uterul să se mențină sănătos.

Ce plante și ierburi sunt bune pentru detoxifiere

Deși o cură de detoxifiere nu trebuie să fie prelungită prea mult, există o serie de fructe și legume, precum și ierburi aromatice care pot fi consumate des și după finalizarea curei de detox.

Sfecla roșie este una dintre legumele extraordinar de sănătoase, cu efecte benefice asupra mai multor organe, datorită conținutului mare de antioxidanți naturali și minerale.

Broccoli este o altă legumă recomandată în curele de detoxifiere, alături de spanac, varză și ridichi.

Pătrunjelul a dovedit recent că trebuie inclus în dieta oricui vrea o detoxifiere eficientă a colonului și ficatului, dar și pentru rinichi sănătoși.

Apa plată cu lămâie este o bună metodă de a scăpa de grăsimi, de senzația de foame și de toxinele din organism. Poți încerca o variantă modernă, cu felii de măr și scorțișoară și ghimbir, pentru o cură de detox mai intensă.

Afinele sunt un alt ingredient important, datorită conținutului mare de substanțe nutritive, vitamine și antioxidanți care curăță organismul și îl ajută să lupte cu radicalii liberi care provoacă cancer și alte boli grave.

unica.ro.


Distribuie
..