Descoperirea uimitoare care ne fereşte de dentist. Cum scăpăm de carii în cel mai scurt timp

Distribuie

Această metodă are şanse mari să ne scape definitiv de dentist şi să ne asigure o dantură sănătoasă, spun specialiştii. Beneficiile uleiului de nuca de cocos includ, printre multe altele, ingrijirea parului, pielii, inlaturarea stresului, mentinerea nivelului de colesterol, pierderea in greutate, cresterea imunitatii, digestie si metabolism adecvat, inlaturarea problemelor la rinichi, boli cardiace, hipertensiune arteriala, diabet zaharat, ingrijire dentara si rezistenta oaselor. Aceste beneficii pot fi atribuite prezentei acidului lauric, capric, caprilic, dar si proprietatilor sale antimicrobiene, antioxidante, antifungice, antibacteriene.

Calciul este un element important prezent în dinți. Deoarece uleiul de cocos facilitează absorbția calciului de către organism, ajută în obținerea unor dinți puternici. Ulei de cocos oprește, de asemenea, și apariția cariilor dentare.

Uleiul de nucă de cocos previne și contribuie la vindecarea cariilor dentare prin atacarea bacteriilor care le cauzează. Așadar, tot ceea ce trebuie să faceți este să puneți în cavitatea bucală două lingurițe de ulei de nucă de cocos. Mestecă uleiul sau așteptați până se topește și devine lichid. 

Când devine lichid, plimbați-l prin întreaga gură timp de 20 de minute, iar apoi scuipă-l. În cazul în care doriți ca rezultatele să își facă rapid prezența, încearcați acest remediu și în cel mult o lună de zile, cariile dentare vor dispărea.
realitatea.net.


Distribuie
..