DE CE trebuie să renunţi la LENJERIA INTIMĂ

Distribuie

Ţi s-ar părea ridicol dacă oamenii ar refuza să mai poarte chiloţi? Fiecare om motivează diferit motivul, pentru care poartă lenjerie intimă, fie pentru comfortul personal, fie pentru estetică sau sănătate. Există însă oameni care au refuzat definitiv să mai poate lejerie intimă.

A purta sau nu chiloţi? Este o dilemă actuală în SUA. Americanii  au găsit deja o expresie codificată pentru asta şi anume „going commando”, inspirată din expresia mult mai veche „going regimental”, care se refereră la stilul militar scoţian, care presupune purtarea kilt-ului fără chiloţi.

Dacă ai şi tu o astfel de incertitudine îţi descoperim argumentele pro şi contra lenjeriei intime:

De ce  NU TREBUIE să porţi lenjerie intimă

– Scapi de celulită.
Lenjeria intimă împiedică circulaţia sanguină, ceea ce contribuie la acumularea toxinelor şi la formarea celulitei.

Pentru sănătatea genitală.
Lenjeria intimă contribuie la păstrarea unui mediu umed în zona genitală, propice pentru înmulţirea bacteriilor.

– Comfort.
Nu-i aşa că în timpul somnului  dacă dormi fără chiloţi,  te simţi mai confortabil? O asemenea senzaţie este şi atunci când nu porţi chiloţi în timpul zilei.

– Sexualitate.
Gândul că eşti fără chiloţi excită instant  atât partenerul, cât şi pe tine.

De ce TREBUIE să porţi lejerie intimă
Există însă şi avantaje convingătoare ale lenjeriei intime pentru organism.

– Eliminările  vaginale.
Fiecare femeie se confruntă zilnic cu o astfel de problemă în cantităţi mici (cu excepţia cazului în care ai unele probleme de sănătate). Lipsa lenjeriei intime poate crea  probleme de igienă.

– Iritaţiile.
Pielea din zona genitală se poate irita mult mai uşor, decât celelalte zone,  mai ales dacă alegi să poţi pantaloni fără lenjerie intimă.

– Momentele penibile.
Dacă ai renunţat să porţi chiloţi şi ai ales o ţinută lejeră cum ar fi fustă scurtă şi largă, în cazul unui eventual vânt puternic, s-ar putea să te faci de râs. Dacă nu-ţi plac senzaţiile tari şi nici nu-ţi doreşti să şochezi sau să fii în centrul atenţiei, nu este indicat să spui „NU!” lejeriei intime.


Distribuie