De ce trebuie să dormi FĂRĂ lenjerie INTIMĂ

Distribuie

Mulţi cercetători sunt de acord că trebuie să dormim fără lenjerie pentru a lăsa pielea să respire. Vezi şi alte motive, mai jos. Află de ce trebuie să dormi fără lenjerie intimă.

Evită umezeala

La culcare este recomandat să nu porţi lenjerie intimă pentru ca pielea ta să apuce să se usuce după duş şi să respire, informază libertatea.ro.

Mai ales dacă obişnuieşti să porţi chiloţi cu dantelă sau tanga, zona intimă are nevoie de o pauză de la frecare şi iritaţii.

În plus, lipsa lenjeriei ajută pielea să se usuce, ceea ce te scapă de potenţiale infecţii, care se pot întinde până la uretră şi vezica urinară.

Dormi fără lenjerie

În somn, corpul se reface, iar zona ta intimă are nevoie de o pauză de la temperaturile crescute cauzate de prea multe haine, aglomeraţie, transpiraţie, etc.

După o baie relaxantă sau un duş proaspăt, specialiştii recomandă să laşi corpul să se usuce în mod natural şi să dormi fără lenujerie, sau chiar goală, dacă temperatura din cameră îţi permite.

Lenjeria poate restricţiona circulaţia

Lenjeria sintetică, prea strâmtă sau cu margini foarte rigide irită pielea şi restricţionează circulaţia sanguină.

Lasă sângele să circule nestingherit şi să oxigeneze toate ţesuturile, nu doar cele aflate la vedere.

Lipsa lenjeriei îţi poate revigora viaţa sexuală

Indiferent de vârstă şi de obiceiurile voastre de cuplu, faptul că te fâţâi prin faţa lui goală puşcă sau doar într-un halat de casă, fără lenjerie, nu are cum să nu stârnească reacţii puternice.

Viaţa voastră sexuală poate fi revigorată prin faptul că te vede goală mai des şi nu doar abia după ce „s-a apucat de treabă”.


Distribuie
..