DE CE sunt PERICULOASE genţile purtate pe braţ

Distribuie

Se spune că geanta unei femei este un adevărat „depozit cu de toate”. Cel mai des femeile poartă genţile pe un braţ pentru că este comod, dar şi modern. Medicii britanici au demosntrat însă, că acest obicei este extrem de dăunător pentru sănătate, mai ales dacă geanta este extrem de grea.

În Marea Britanie, tendinţa de a purta geanta pe un braţ a căpătat numele „Poshitis” şi s-a dovedit a fi inspirată de la style icon-ul Victoria Beckham. Însă, medicii britani avertizeavă tinerele din întreaga lume să nu se inspire de la obiceiul Victorie pentru că genţile mari purtate pe braţ provoacă afecţiuni grave ale spatelui.

În Sunday Express, specialiştii în sanatate dezvăluie despre adevăratele dezavantaje ale  acestui tip de port al poşetei, tot mai des întâlnit în întreaga lume.  Astfel, gentile grele purtate pe braţ pot provoca inflamarea umărului sau ruperi musculare.

Potrivit psihoterapeutului Sammy Margos,  unele femei cred că sunt la modă, portând poşeta  pe un braţ, dar se pot asteptă la grave probleme de sanătăte”.
Am constatat o puternică creştere a problemelor de umăr şi gât, iar portul tocurilor foarte înalte nu ajută deloc. Am văzut femei cu genţi de aproape 3 kg, lucru care poate duce la probleme osoase şi musculare la umăr şi gât”, declară Margos.

Deşi ţi se pare comod şi trendy să porţi geanta pe braţ, ar trebui să uiţi de acest obicei de dragul sănătăţii!


Distribuie