Curățați-vă efecient colonul cu doar 2 ingrediente

Distribuie

Multe boli pot fi prevenite și vindecate prin eliminarea mucusului, depozitelor fecale și paraziților din intestine.

Pe parcursul a  70 de ani de viață, intestinele noastre procesează 100 de tone de alimente și 40.000 de litri de fluide, ceea ce în final rezultă cu acumularea a peste 7 kg de fecale și deșeuri toxice. Acestea contaminează sângele și provoacă daune iremediabile organismului nostru.

Constipația frecventă,  metabolismul dezechilibrat, diabetul, excesul ponderal sau greutatea insuficientă, boli renale, boli ale ficatului, probleme de auz și vedere, probleme de piele, unghii și păr, precum și alte boli, începând cu artrita și terminând cu cancerul- toate acestea sunt doar câteva semne ce indică faptul că intestinele voastre nu sunt curate.

Clismele pot curăța doar o mică parte a colonului- 40-50 de centimetri, iar tratamentele de curățare cu echipamente speciale sunt costisitoare, necesită mult timp și pot afecta microflora intestinală.

crtrcln

Consumul a 1-3 linguri de făină de seminţe de in zilnic timp de 3 săptămâni poate curăţa complet intestinele de mucus, de acumulări fecale şi de paraziţi, menţinând în acelaşi timp microflora intestinală echilibrată.
Această metodă duce la normalizarea rapidă a greutăţii şi la arderea grăsimilor. În plus are efecte pozitive asupra normalizării metabolismului lipidic. Făina de seminţe de in absoarbe şi elimină toxinele din organism şi reduce nivelul colesterolului din sânge.

Indicaţii
  • inflamaţia tractului respirator superior şi a tractului gastrointestinal
  • ulcerul gastric, stomacal, duodenal şi al colonului
  • bolile tractului urinar, infecţii, cistită, pielonefrită
  • obezitate, tulburări ale metabolismului lipidic
Reţetă
Consumaţi această mixtură în loc de micul dejun timp de 3 săptămâni.

Săptămâna 1: 1 lingură de făină de seminţe de in și 100 ml de chefir
Săptămâna 2: 2 linguri de făină de seminţe de in și 100 ml de chefir
Săptămâna 3: 3 linguri de făină de seminţe de in și 150 ml de chefir

Dacă nu găsiți în magazine această făină, atunci cumpăraţi nişte seminţe de in şi măcinați-le foarte fin. Preparaţi o porţie proaspătă, în fiecare dimineaţă. Consumați această mixtură în loc de micul dejun.
Totodată, trebuie să consumaţi cel puţin 2 litri de apă pe zi. Pentru a obține rezultate mai bune, consumați apă cu miere.
Această procedură de curățare, ar trebui efectuată o dată pe an.

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

sanatosi.com.


Distribuie
..