Cum SLĂBEȘTI cu dieta cu ceai verde şi lapte

Distribuie

Dieta cu ceai verde și lapte este o metodă simplă de a slăbi rapid și a-ți pregăti corpul pentru vară. Ai grijă, însă, să o ții în weekend sau când nu ești nevoită să ieși din casă.

Cum ții dieta cu ceai verde și lapte

Dacă vrei să te apuci de dieta cu ceai verde și lapte, ai nevoie de două linguri de frunze de ceai verde și 1,5 l de lapte degresat. Fierbe laptele și lasă-l să se răcească până la 70 de grade, apoi adaugă frunzele de ceai verde. Acoperă recipientul în care ai băutura și lasă-l să stea 20 de minute. Strecoară laptele și bea o cană din lichidul obținut la fiecare două ore, de-a lungul întregii zile. Între timp, ai voie să bei doar apă. Poate părea o dietă drastică, însă băutura din lapte și ceai verde te va ajuta să scapi de senzația de foame. Pe lângă faptul că vei scăpa de kilogramele în plus, vei elimina și toxinele.

Dieta cu ceai verde și lapte nu este recomandată celor care au intoleranță la lactoză, boli de rinichi, piedre la bilă ori au tensiunea mică. Bolnavii cronici trebuie, de asemenea, să discute cu medicul lor înainte să o țină.

Distribuie
..