Cum se realizează FOTOÎNTINERIREA pielii şi care sunt EFECTELE

Distribuie

Frumuseţea şi sănătatea au fost întotdeauna două criterii importante de atenţie şi interes. Orice femeie vrea să arate bine şi să fie într-o stare perfectă. Dorinţa femeilor de a arăta bine le-a determinat să recurgă până la cele mai bizare metode de menţinere a frumuseţii.

Una din procedurile cosmetologice care ajută pielea să arate mai bine şi să se simtă sănătoasă, este fotoîntinerirea. Deşi necesită o atenţie şi o muncă deosebită, această procedură are efecte pozitive. 

Fotoîntinerirea se realizează în felul următor: lumina care este intens pulsată încălzeşte un strat de piele, unde fibrele de colagen şi pigmenţii de melanină absord selectiv undele emise de aparat. Imediat se declanşează diferite efecte pozitive pentru piele. În primul rând colagenul este stimulat, apoi melanina este eliberată,iar toate acestea au loc în timp ce hemoglobinele capilare sunt închise.

O procedură de fotoîntinerire are rezultate uimitoare. În primul rând toţi pistruii dispar, porii care erau lărgiţi revin la forma normală, petele pigmentare se diminuează, dispar acneele rozacee, hemangioamele şi cuperozele. Cu ajutorul acestei proceduri, petele pigmentate de pe orice zonă ( faţă, gât, decolteu, umeri, partea superioară a spatelui) a corpului sunt şterse.

Dacă vreţi să scăpaţi de riduri, fotoîntinerirea este cea mai bună modalitate. În urma acesteia, pielea capătă o culoare uniformă, cu pori închişi şi riduri estompate.

În cazul în care aveţi unele probleme din tinereţe, sau semne de la o tăietură, o lovitură sau alte situaţii problematice, după câteva proceduri veţi obţine rezultate uimitoare.

Deşi pielea este puţin mai sensibilă în primele săptămâni după fotoîntinerire, ea revine la normal şi organismul se simte foarte bine. Plus la toate, veţi simţi o stare de satisfacţie şi plăcere atunci când vă veţi privi în oglindă.

Pentru a proteja pielea trebuie să adoptaţi un regim alimentar bogat în vitamine, fără alcool şi tutun.


Distribuie
..