Cum să slăbești rapid și sănătos, cu fulgi de ovăz! DIETA VEDETELOR

Distribuie

Vedetele arată mereu perfect. Ei, bine, unele dintre ele, iar pentru aceasta au câteva secrete pe care le-au făcut publice.

Jessica Simpson – Pont: Fulgi de ovăz și porții mici

 

După ce a născut, vedeta a apelat la programul Weight Watchers și a mâncat porții mici care conţin, în general, ingrediente precum pui și fulgi de ovăz. Cât despre sport, ea face antrenamente de forță de trei ori pe săptămână.

 

Jennifer Lopez  – Pont: Exerciții cardio tot timpul

 

,,Am pierdut 4 kilograme” a declarat Lopez. Ea a mâncat carne macră, a băut shake-uri în loc de mic dejun şi a mâncat morcovi și broccoli. ,,Când mănânc bine, mă simt mai bine. Realizezi cât de mult nu ai nevoie de pâine și unt pentru a fi sănătos. Ai nevoie de lucruri verzi!”

 

Kate Hudson – Pont: Antrenamente de super tehnologie

Kate își contorizează mesele cu aplicația MyFitnessPal și mânâncă 1,800 de calorii pe zi. ,,Trebuie să mănânci corect”, declară vedeta. De asemenea, ea se antrenează de câte două ori pe zi, de trei ori pe săptămână.

 

Sofia Vergara – Pont: Mese care conțin multe produse verzi

,,Mă străduiesc să mănânc mult mai sănătos, să îmi fac sucuri și să mănânc legume”, povestește actrița. Mai mult, ea face antrenamente zilnice care constau în cursuri de dans și Pilates.

 

Kaley Cuoco – Pont: Fără alcool

,,Mă antrenez de cinci ori pe săptămână. Îmi place să fiu activă și să îmi petrec mult timp pe afară”. De asemenea, ea renunță la alcool declarând că acesta te umflă. Practică cycling-ul, yoga și echitația.

 

Miranda Lambert – Pont: Totul cu moderație

Dacă Miranda opteză pentru un mic dejun bogat în calorii, alege o cină light, precum pui la grătar sau cartofi dulci. În schimb, nu renunță la snaks-urile Cheetos, iar ca să ardă aceste calorii face multe exerciții tip cardio cu un antrenor personal. ,,Sunt destul de puternică”, declară vedeta.

 

Olivia Wilde – Pont: Să fii activă chiar și atunci când ești gravidă

„Am făcut cycling când am fost gravidă până la jumătatea lunii a opta”. Apoi, după ce a născut a continuat antrenamentul. Cât despre dietă ea declară ,,totul cu moderație”

 

Nicki Minaj – Pont: Fără zahăr și amidon

,,Mereu mi-e foame”, spune cântăreața. ,,Mi-ar plăcea să pot mânca orice mi-aș dori”, adaugă vedeta. Ea a dat jos 5 kilograme renunțând la Snickers și la porțiile de cartofi prăjiți.

 

Reese Witherspoon – Pont: Un stil de viață sănătos

,,Mă antrenez tot timpul”, mărturisește actrița. Ca și sport ea optează pentru alergat, mersul cu role și cursuri de dans de hip-hop, iar mâncarea raw-vegană şi shakeurile de alune sunt favoritele ei.

 

Scarlett Johansson – Pont:  Aleargă în fiecare zi

Actrița aleargă în fiecare zi și mănâncă multe salate. Asta a ajutat-o să ajungă la măsura 25 la blugi în doar două luni, după ce a născut. De asemenea, ea alege mereu să mănânce doar lucruri sănătoase.

viva.ro

 


Distribuie
..