Cum să îţi cureţi SINUSURILE în 30 de secunde

Distribuie

Cine suferă de sinuzită ştie cât de supărătoare pot fi durerile de sinusuri, atunci când aceste mici cavităţi sunt inflamate, din cauza secreţiilor abundente.

Iată că o specialistă din Statele Unite a descoperit o metodă rapidă şi eficientă pentru curăţarea sinusurilor, în mai puţin de un minut, scrie unica.ro.

Lisa DeStefano, asistentă în cadrul Universităţii din Michigan, secţia de osteopatie, recomandă următoarea procedură: “Împinge cu vârful limbii în cerul gurii, iar în timp ce faci acest lucru aplică presiune cu un deget, în zona din mijlocul frunţii, dintre sprâncene. Ţine degetul apăsat şi limba în cerul gurii 20-30 de secunde şi vei simţi cum sinusurile tale încep să se cureţe”, a declarat DeStefano pentru portalul livingtraditionally.com.

Conform specialistei, această metodă stimulează curăţarea rapidă a sinusurilor, deşi nu este o soluţie pentru cei care suferă de sinuzită cronică, în stare avansată. Dacă infecţia este gravă, trebuie să mergi cât mai repede la medic, deoarece sinuzita netratată se cronicizează şi este foarte greu de vindecat.


Distribuie
..