Cum să ai dinţii albi şi un zâmbet frumos fără tratament de înălbire

Distribuie

Zâmbetul este unul din elementele care ne pun în valoare şi ne evidenţiază frumuseţea. Un zâmbet frumos va fi întotdeauna un accesoriu benefic pentru o ţinută respectabilă. Fiecare femeie vrea să arate bine şi să aibă un zâmbet de invidiat. Pe lângă sfaturile pe care ni le propun medicii stomatologi, există o mulţime de metode naturale de a avea un zâmbet seducător, dinţi albi şi curaţi

Şi în condiţii casnice poţi pune în practică câteva metode care să-ţi înălbească dinţii şi să te ajute să economiseşti timp şi bani. Primul lucru pe care trebuie să-l faci: spală-te pe dinţi de două ori pe zi. Multe femei îşi spală dinţii doar dimineaţa. Nu este corect! Dantura trebuie spălată de două ori pe zi. În timpul somnului, în cavitatea bucală se dezvoltă multe bacterii. Acestea se alimentează cu resturile de hrană care rămân printre dinţi. În consecinţă, se formează cariile şi tot felul de boli.

Dinţii trebuie periaţi corect. Un periaj al dinţilor trebuie să dureze minim două minute. Periuţa trebuie ţinută la 45 de grade de linia gingiei şi se periază uşor până spre vârful dintelui. Nu apăsaţi tare pentru a evita sângerarea gingiilor şi vătămarea acestora. Pentru a avea o respiraţie curată este necesar să periem şi limba.

După fiecare masă, foloseşte aţa dentară şi apa de gură. Pentru a preveni îngălbenirea dinţilor, apa dentară este esenţială. Bicarbonatul de sodiu are proprietatea de a albi dinţii. Acesta face smalţul să strălucească şi îndepărtează petele galbene.

Fructele şi legumele le putem considera adevărate periuţe pentru dinţi. Ele ajută întărirea gingiilor şi prevenirea formării cariilor şi tot felul de pete. Morcovii, merele, ţelina îndepărtează bacteriile şi reîmprospătează respiraţia.

Băuturile care influenţează dantura şi pe care se recomandă să le evităm sunt: cafeaua, băuturile carbogazoase şi colorate, tutunul, vinul roşu. Dacă vrem să consumăm una din cele menţionate anterior, putem folosi un pai.

S-ar părea că aceste metode sunt ineficiente şi nu dau rezultate, dar cine din voi a încercat? Este demonstrat faptul că dacă avem grijă şi suntem atenţi cu toate produsele pe care le consumăm, vom ajunge să n-avem probleme cu dinţii şi zâmbetul nostru să fie de invidiat.

Suntem femei şi trebuie să avem grijă de noi. Ce-ar fi să începem cu zâmbetul?


Distribuie
..