Cum ignori situaţiile STRESANTE când eşti însărcinată

Distribuie

Din moment ce rămâi însărcinată, perioada de nouă luni care îţi schimbă viaţa este plină de emoţii noi şi gânduri care pot stresa. Femeile îşi doresc să rămână însărcinate şi să savureze această experienţă, pe care nu o trăiesc foarte des în viaţă şi să aibă amintiri de-a dreptul minunate.

Cel mai important lucru de urmărit în perioada de sarcină este eliminarea oricărei forme de stres cu putinţă. Viitoarele mămici trebuie să renunţe la ideea de a arăta bine în ochii unei prietene, apropiaţilor şi a celor din jur.

O femeie însărcinată este foarte sensibilă şi deseori reacţionează prompt la foarte multe lucruri. Este adevărat că sensibilitatea vine de la situaţia în care se află, dar specialiştii afirmă că toate emoţiile pe care le simte femeia sunt direcţionate şi spre bebeluş.

În ziua de azi, lumea nu mai vorbeşte doar despre o sarcină sănătoasă, fără probleme, ci şi despre cum arată o femeie gravidă, câte kilograme a luat. Însărcinatele se străduiesc să arate cât mai transparent, doar lumea e cu ochii pe ele.

Adevărul este că în perioada de sarcină sunt zile când ne putem simţi extraordinar şi ca stare de spirit şi prin hainele pe care le îmbrăcăm, iar altele când nu putem suporta absolut nimic pe piele, când dispoziţia se schimbă de la o clipă la alta.

În ceea ce priveşte alimentaţia gravidelor, s-ar părea că acestea mănâncă doar alimente sănăzoase din clipa în care află că sunt însărcinate. În viaţa reală o femeie însărcinată pofteşte tot felul de bucate, mai mănâncă şi lucruri care nu sunt neapărat eco sau bio sau nu scrie pe ele mâncare organică.

Cât timp respecţi să nu mănânci alimentele interzise unei gravide, cumpără tot ce e mai bun şi are cea mai ridicată categorie de calitate.

Situaţiile stresante pot fi ignorate cu ajutorul propriilor convingeri.

O viitoara mămică trebuie să ştie să reacţioneze adecvat, ori să evite situaţiile când s-ar putea stresa în mod exagerat.


Distribuie
..