Cremă antibacteriană în condiţii casnice. AFLĂ reţeta

Distribuie

O modalitate perfectă pentru a te proteja de boli este să pui accent pe igienă. De aceea îţi sugerăm cum să pregăteşti cea mai bună cremă antibacteriană, pentru a te ţine departe de orice infecţie.

Trăim într-o lume care se confruntă cu tot mai multe probleme legate de sănătate. Dacă ai ajuns să ramâi dezamăgită de tot  felul de produse antibacteriene, Zumi te ajută  să-ţi pregăteşti o cremă antibacteriană la tine acasă.

Cum îţi poţi face propria cremă antibacteriană?

Nimic ieşit din comun.   Tot ceea ce trebuie să faci este să mergi la un magazin de plante farmaceutice şi să cumperi, în primul rând, uleiuri esenţiale. Ţine cont,  însă că nu toate uleiurile au proprietăţi antibacteriene. Pentru realizarea acestei loţiuni poţi alege: ulei esenţial de lavanda, arbore de ceai, eucalipt sau oregano.
Dintre toate uleiurile, cel de eucalipt este  cel mai eficient, având proprietăţi antibacteriene deosebite, aşa că ar fi cea mai bună alegere. Luptă cu uşurinţă împotriva bacteriilor şi ciupercilor, asa că este ideal de folosit cât mai des.

Pentru preparearea cremei tale  mai ai nevoie :

–  450 de grame de ulei special pentru bebeluşi.

–  250 de grame de cremă cu vitamina E.

–  250 de grame ulei de nucă de cocos (în formă solidă).

Este timpul să treci efectiv la treabă

Folosind un mixer, ai grija să amesteci toate cele trei ingrediente menţionate mai sus. La sfârşit, adaugă aproximativ 25-30 de picături  de ulei de eucalipt.
Se recomandă păstrarea  amestecului  obţinut într-un vas închis, pe care ar fi ideal să-l depozitezi în frigider. Ai grijă să nu păstrezi mai mult de trei luni aceasta cremă, fiind lipsită de conservanţi, crema nu rezistă foarte mult.

Cu siguranţă vei fi mai mult decât fascinată de acest produs, iar  mâinile şi picioarele tale vor fi mai hidratate că oricând, această loţiune fiind o adevarată minune.


Distribuie
..