Cocktailul MINUNE care te scapă RAPID de kilogramele în plus

Distribuie

Pentru că în mod sigur o astfel de soluţie ajută la pierderea kilogramelor în plus, iată o metodă de slăbit rapidă care vă poate ajuta să daţi jos repede ceea ce acumulaţi în această perioadă.

Este vorba despre un cocktail pe bază de drojdie de bere care asigură un mic dejun cât se poate de sănătos şi echilibrat datorită faptului că drojdia de bere abundă în complexul de vitamine B care ajută întregul organism şi care purifică ficatul, scrie lyla.ro

Băutura este recomandată de autoarea cărţii „Secretul tinereţii” Elsye Birkinshaw, una dintre cele mai apreciate scriitoare din lume care se adresează femeilor.

Pentru a obţine băutura despre care vorbim, trebuie să urmaţi paşii de mai jos:

Amestecaţi patru linguri de drojdie de bere cu un pahar de suc natural

Peste acest amestec adăugaţi două linguri de lecitină

Adăugaţi şi o lingură de germeni de grâu

La final adăugaţi două-trei cuburi de gheaţă. Totul se amestecă până la omogenizare.

Această băutură a fost testată de milioane de persoane cu probleme cu greutatea şi se pare că este în primul rând pe placul celor care nu pot mânca dimineaţa.

Datorită faptului că băutura are puţine calorii, poate fi introdusă chiar şi în alte diete şi totodată, având ca ingredient principal drojdia de bere, conţine majoritatea aminoacizilor esenţiali, 17 vitamine, săruri minerale şi potasiu, fier, fosfor, magneziu şi calciu.


Distribuie
..