Ceaiul care previne CANCERUL și scade colesterolul

Distribuie

Ceaiul matca este considerat cel mai sănătos ceai verde și are numeroase beneficii pentru sănătate. Vezi de ce este bine să îl consumi.

Matcha este o pudră fină de ceai verde, făcută din frunze proaspete. Are de 10 ori mai mulți nutrienți decât ceaiul normal și ajută organismul să scape de toxine și de kilogramele în plus.

Bun pentru detoxificare

Ceaiul matcha are un nivel mai mare de clorofilă decât alte produse asemănătoare. Clorofila ajută la eliminarea toxinelor din organism, a metalelor și a chimicalelor, precum și la echilibrarea nivelului de hormoni.

Previne apariția cancerului

Un studiu din 2008 a arătat că antioxidanții din ceaiul matcha inhibă creșterea tumorilor și previne apariția cancerului.

Ajută la slăbit

O cană de ceai matcha pe zi ajută la pierderea kilogramelor în plus. Substanțele pe care le conține menține ridicată temperatura corpului și stimulează arderile.

Te umple de energie

Aminoacizii din ceaiul matcha îți crește nivelul de energie din organism, fără efecte secundare. Specialiștii susțin că efectul unei căni de ceai durează cel puțin două ore.

Încetinește procesul de îmbătrânire

Ceaiul matcha este încărcat cu substanțe numite catechine, antioxidanți care încetinesc procesul de îmbătrânire. O cană de ceai conține de 137 de ori mai mulți antioxidanți decât ceaiul verde obișnuit.

Întărește sistemul imunitar

Ceaiul matcha conține o cantitate mare de flavonoide, antioxidanți și catechine, substanțe care ajută corpul să lupte cu bacteriile și virușii. Un studiu recent a arătat că o cană din această băutură, consumată zilnic, îmbunătățește răspunsul sistemului imunitar la infecții.

Scade colesterolul

Antioxidanții din ceaiul verde relaxează vasele de sânge și scad colesterolul, prevenind apariția bolilor de inimă.

Menține sănătatea gastroinestinală

Ceaiul matcha conține o cantitate mare de fibre, care sunt ușor absorbite. În aceste condiții, te scapă de constipație și menține în limite normale nivelul de zahăr din sânge.

unica.ro.


Distribuie
..