Cea mai RAPIDĂ metodă prin care poţi rămâne însărcinată

Distribuie

Foarte multe femei îşi doresc copii, dar din diferite motive, rămân foarte greu însărcinate, sau nici măcar nu reuşesc. Pentru ca acest lucru să devină mai simplu, cercetătorii au descoperit câţiva factori care ar putea favoriza acest lucru într-un timp foarte scurt.

Vrei să rămai însărcinată cât mai repede şi nu ştii care este cea mai bună metodă fără a apela la medici?

Iată ce trebuie să faci:

Dacă vrei să rămâi însărcinată cât mai repede trebuie să respecţi un minim program de somn. Adică să dormi câte şapte ore pe noapte şi e neapărat să mergi la culcare şi să te trezeşti la aceeaşi oră, spun specialiştii.

Femeile care vor să rămână însărcinate îşi pot îmbunătăţi şansele de a concepe un copil dacă dorm între şapte şi opt ore pe noapte, scrie realitatea.net

Faptul că există un program în viaţa femeii face să sporească aceste şanse. Specialiştii spun că cei care nu au un program regulat şi nu dorm suficient timp îşi vor injumătăţi şansele de a avea copii. Mai mulţi hormoni responsabili cu fertilitatea nu mai dau acelaşi randament. 

Modul de viaţă al femeii şi dieta sunt şi ele foarte importante într-o sarcină, la fel şi exerciţiile sau de câte ori beau alcool. Somnul şi faptul că stai expus la lumina zilei au un impact serios asupra reproducerii.


Distribuie
..