Cea mai periculoasă mâncare pentru INIMA ta

Distribuie

Chiar dacă unele feluri de mâncare sunt foarte apetisante, ele trebuie evitate cu orice preţ, deoarece îţi pun inima în pericol mai mult decât orice altă hrană. Vezi mai jos ce mâncare poate fi fatală pentru tine şi familia ta.

Mâncarea mexicană este cea mai periculoasă pentru inimă, spune un renumit cardiolog din Mexic, Enrique C. Morales Villegas.

El afirmă că mâncarea din ţara sa este chiar mai periculoasă decât cea de tip fast-food, scrie realitatea.net.

„Aceasta este o combinaţie de hrană prăjită, mâncare nesănătoasă si băuturi răcoritoare”, spune doctorul despre pericolul cumulat pe care mâncarea mexicană îl reprezintă. În Mexic, obezitatea afectează 73% dintre femei, 69% dintre bărbaţi şi 35% dintre adolescenţi.

Medicul mexican este de părere că de vină este concepţia despre viaţă a oamenilor. Ei se concentrează mai mult asupra confortului. „Oamenii mănâncă prea mult în fiecare zi, se uită multe ore la televizor, petrec două ore în faţa calculatorului şi fac mai puţin de 10 minute de activitate fizică”, a descris el stilul de viaţă al mexicanilor.

Specialistul propune ca guvernul ţării sale să măsoare parametrii de sănătate pentru toţi tinerii de 18 ani din Mexic.

Astfel, colesterolul, tensiunea arterială şi indicele de masă corporală ar trebui măsurate la fiecare trei ani, conform recomandării cardiologului mexican.


Distribuie
..