Cea mai dureroasă metodă de slăbit: PLASTURELE care se ataşează pe LIMBĂ

Distribuie

Pentru a arăta bine şi pentru a avea un corp perfect, femeile sunt în stare de multe lucruri. Acest lucru este ştiut şi de experţii care caută diferite modalităţi prin care sexul frumos ar putea da jos, în mod rapid, kilogramele în plus.

A apărut o metodă interesantă de slăbit, care este considerată cea mai dureroasă şi care se poate transforma într-un adevărat chin. Este vorba de un plasture special, care se ataşează pe limbă.

Acest plasture are capacitatea de a limita organismul la consumul de alimente. Plasturele poate transforma mestecatul alimentelor într-o experienţă mai puţin plăcută.

Plasturele care ajută să slăbeşti este cusut pe limbă, iar cei care vor să slăbească consumă doar lichide. Din cauza durerilor, persoana care şi-l implementează în gură nu poate consuma alimente care se mestecă mai greu şi necesită timp.

Obiectul poate fi ţinut în gură doar o lună.

În acest timp se poate slăbi între 9 şi 14 kilograme. Procedura aceasta a fost inventată de un chirurg plastician din Statele Unite şi costă două mii de dolari.

Unii pacienţi au întâmpinat greutăţi în vorbire sau nu au putut dormi din cauza durerilor pe care plasturele le transmite .

Cum vă pare invenţia?

 

 


Distribuie
..