Ce trebuie să știe fiecare femeie despre consultațiile la GINECOLOG

Distribuie

Vizita la ginecolog – o consultaţie atît de necesară femeilor, însă privită cu atîta jenă şi emoţie. Fie că sîntem la începuturi sau sîntem deja adulţi conştienţi, vîrsta nu ne privează de inconvenienţe cînd este vorba de vizita la ginecolog. Un lucru este cert – o dată ce trecem peste această barieră, îngrijorările nu ne vor mai bîntui!

Ce trebuie să știe fiecare femeie despre consultațiile la ginecolog

Vizita la ginecolog – o consultaţie atît de necesară femeilor, însă privită cu atîta jenă şi emoţie…

Fie că sîntem la începuturi sau sîntem deja adulţi conştienţi, vîrsta nu ne privează de inconvenienţe cînd este vorba de vizita la ginecolog. Un lucru este cert – o dată ce trecem peste această barieră, îngrijorările nu ne vor mai bîntui!

Controlul ginecologic trebuie să devină rutină pentru femeia modernă. Imediat după începerea vieţii sexuale, sau chiar după apariţia primei menstruaţiei, cu sau fără anumite simptome, examinarea ginecologică trebuie să se petreacă regulat, pentru a evita complicaţiile.

Medicii ginecologi din C.M. OftalmoCorrect recomandă ca o astfel de consultaţie să fie efectuată preventiv, însă o examinare urgentă este necesară în cazul cînd apar anumite simptome specifice ca:

  • Secreţii vaginale;
  • Iritaţii şi mîncărimi;
  • Dureri;
  • Sîngerări anormale;
  • Dereglări ale ciclului menstrual.

 

În ce constă o consultaţie ginecologică?

 

Un consult ginecologic este indicat atunci cînd simţim necesitatea nu numai fizică, ci şi psihică, pentru ca starea de bine general să nu ne părăsească!

Înainte de consultaţie

Vizita la ginecolog trebuie să înceapă mai întii cu o programare preventivă care să coincidă, în mod ideal, cu finisarea menstruaţiei.  Un consult ginecologic nu poate avea loc în timpul ciclului menstrual. Doctorii ginecologi ne indică ca perioada eficientă prima parte a zilei.

Important! Înainte cu nu mai puţin de 24 ore nu sînt indicate spălăturile vaginale sau contactul sexual.

Pentru a cunoaşte anumite informaţii, medicul vă va pune anumite întrebări. Nu te sfii să fii sinceră. Medicul nu o face pentru a te judeca, însă pentru aţi oferi un verdict corect.

 

Ce ne recomadă medicii specialişti din C.M. OftalmoCorrect?

Pe tot parcursul consultului ginecologic, adresaţi medicului ginecolog toate întrebările care vă frămîntă: fie că este despre contracepţie, despre o situaţie excepţională sau despre un anumit termen, despre tratament – întreabă medicul!

Controlul ginecologic este recomandat o dată la jumătate de an sau, pentru a evita semnele de întrebare şi îngrijorarea, poţi vizita medicul ginecolog de mai multe ori.

 

Vă invităm la un consult ginecologic la unul dintre specialiștii din C.M. OftalmoCorrect.

 

Tot aici puteți beneficia de servicii de laborator, USG abdominal, endovaginal, dar și consultații la endocrinolog, dermatolog, chirurg în caz de necesitate.

Preţul unui consult ginecologic de obicei variază, însă în jurul aceloraşi cifre accesibile.Singurul lucru care face diferenţa este calitatea – atît cea profesională, cît şi cea la nivel de igienă, cadru performant.

 

OftalmoCorrect vă oferă toate acestea, fiindcă încrederea pe care ne-o oferă pacienţii, o oferim la rîndul nostru înzecită!


Distribuie