Ce trebuie să faci în fiecare dimineaţă ca să SLĂBEŞTI

Distribuie

Ca să poți elimina mai repede kilogramele în plus, trebuie să faci un singur lucru în fiecare dimineață. Află ce au descoperit oamenii de știință că este un obicei foarte important și incredibil de simplu.

Oamenii de știință de la Universitatea din Medicină Northwestern au descoperit un lucru aproape incredibil, dar foarte folositor pentru cei care vor să slăbească. Atunci când te trezești trebuie să stai la soare preț de câteva minute, iar asta te poate ajuta să dai jos kilograme mai ușor scrie unica.ro.

La studiu au participat 54 de voluntari cu vârsta medie de 30 de ani. Participanții au purtat câte un dispozitiv care înregistra minutele petrecute la soare vreme de șapte zile consecutive. De asemenea, ei au notat și ce au mâncat zilnic pentru a calcula și caloriile. Rezultatele au arătat că persoanele care au petrecut mai mult timp la soare de dimineață, au un Indice de Masă Corporală mai mic decât cei care au petrecut mai puțin timp la soare, indiferent de cât de activi erau sau ce mâncau.


Distribuie
..