Ce simte o femeie în primele zile de sarcină

Distribuie

Se spune că femeile au simţuri pe care bărbatul nici nu le intuieşte. Acelaşi lucru se întâmplă şi în momentul când aceasta rămâne însărcinată. Multe femei intuiesc că au rămas însărcinate imediat după ce au avut contactul sexual.

În primele zile de sarcină, viitoarele mămici au simptome diferite. Prima dereglare pe care femeile o observă este ciclul menstrual. Starea de oboseală, istovire, nervozitate. Pentru a trece cu bine peste aceste stări, o femeie trebuie să se odihnească neapărat la prânz şi noaptea. Acestea nu trebuie să facă lucruri care necesită un efort deosebit şi care nu implică o muncă grea.

În primele săptămâni de sarcină, femeile observă că sânii lor se întăresc. Acest lucru este evident şi poate fi determinat uşor.

Un alt simptom pe care îl întâlnim la gravide sunt durerile de spate. O femeie însărcinată simte nişte dureri insuportabile de spate. Fiind însărcinată, se încep a întinde ligamentele pentru susţinerea fătului. Acestea au proprietatea de a da dureri mari coloanei.

Şi durerile de cap sunt un simptom că ai rămas însărcinată.

Din moment ce nu eşti sigură de starea ta, cel mai bine e să-ţi rogi iubitul să meargă după un test de sarcină. Acesta se efectuează rapid şi spulberează toate miturile. Iar dacă ai rămas însărcinată şi simţi aceasta din prima, felicitări, eşti o femeie cu simţul dezvoltat al intuiţiei.


Distribuie