Ce se întâmplă în organismul tău când NU bei suficientă apă

Distribuie

Hidratarea este extrem de importantă și poate preveni numeroase afecțiuni. Specialiștii spun că femeile ar trebui să bea cel puțin nouă căni de apă pe zi. În caz contrar, pot apărea probleme serioase de sănătate.

1. Atunci când nu bei suficientă apă, organismul tău este predispus spre boli grave. Studiile au arătat că hidratarea corespunzătoare reduce riscurile apariției pietrelor la rinichi, cancerului la vezica urinară și la colon și atacurior de cord.

2. Fără apă, metabolismul devine leneș. Cercetările au arătat că hidratarea accelerează arderile în timp ce corpul este în repaus.

3. Lipsa apei din organism duce la apariția problemelor de concentrare. Astfel, vei avea nevoie de mai mult timp pentru a-ți îndeplini sarcinile zilnice.

4. Mănânci mai mult când bei puțină apă. Specialiștii au demonstrat că femeile care au băut două pahare de apă înainte de masă au mâncat cu 90 de calorii mai puțin.

5. Deshidratarea îmbătrânește pielea. Apa consumată în cantități mari te scapă de ridurile fine, dând luminozitate unui ten mat.

6. Ai o stare generală proastă când nu te hidratezi. Lipsa apei din organism duce la apariția oboselii, a depresiei și crește iritabilitatea.

unica.ro.


Distribuie
..