Ce se întâmplă dacă renunți la produsele din lapte

Distribuie

O tânără, impresionată de fizicul lui Khloe Kardashian, a decis să caute pe internet secretul ei pentru a slăbi. Aceasta a găsit o declarație a vedetei în care spunea că ea a renunțat la produsele lactate și a reușit să slăbească.

Femeia, mare consumatoare de lapte și brânză, a renunțat la ele și a reușit să slăbească într-o lună și jumătate nu mai puțin de 5 kilograme doar renunțand la produsele lactate.

Înainte să renunțați la delicioasele produse din lapte, poate ar trebui să citiți și părerea unui nutriționist.

Brooke Alpert a declara că renunțarea la produsele lactate înseamnă renunțarea la zahăr (pentru că toate produsele din lapte conțin zahăr). Asta va duce cu siguranță la pierderea în greutate.

Multe persoane au observat că, renunțând la lapte nu s-au mai simțit balonate. E adevărat, chiar dacă nu ai intoleranță la lactoză, produsele lactate produc un pic de balonare.

În plus, renunțarea la produsele derivate din lapte ajută la menținerea unei pieli sănătoase, fără coșuri.

Niciun doctor nu va recomanda excluderea totală a acestei grupe alimentare extrem de sănătoasă pentru organismul uman. Medicii recomandă micșorarea porțiilor la două pe zi pentru a slăbi.

Asta ar putea însemna 200 de ml de iaurt grecesc, 30 de grame de cașcaval sau 250 ml de lapte, nu mai mult de două ori pe zi.

Lactatele se digeră mai greu din cauza cazeinei (o proteină din lapte). Persoanele cu un sistem digestiv mai sensibil vor experimenta, la consumarea de produse lactate, balonare, flatulență, constipație și inflamații în corp.

La ce produse lactate trebuie să renunți

Evită și renunță la produsele lactate pe care scrie că nu conțin grăsimi sau au grăsimi foarte puține. Nu grăsimea este inamicul siluetei noastre, ci zahărul.

Medicii ne sfătuiesc să alegem lactatele grase, untul, laptele sau brânza pentru că sunt mai ușor de asimilat de organismul nostru.

 

La fel cum mănânci o salată și adaugi un pic de ulei gras pentru că grăsimea ajută la absorbția completă și corectă a vitaminelor și mineralelor, așa și grăsimea din lactate te va ajuta să te simți mai repede sătul și vei absorbi tot calciul de care ai nevoie.

unica.ro.


Distribuie
..