Ce se întâmplă dacă mănânci câte o linguriţă de MIERE în fiecare zi

Distribuie

Mierea de albine este unul dintre cele mai sănătoase şi complexe alimente. Ea prezintă un excelent energizant natural şi este ideală pentru a te încărca cu energia zilnică de care ai nevoie.

O linguriţă de miere, înainte de culcare, te va ajuta să dormi bine şi să te trezeşti odihnit şi în formă, pentru că mierea asigură necesarul de energie pentru creier, în timpul nopţii. Mierea hrăneşte creierul aproape instantaneu, ca urmare a proporţiei ideale dintre fructoza şi glucoză, scrie bzi.ro.

Mierea are capacitatea de a îmbunătăţii eficienţa sistemul imunitar şi creşte capacitatea organismului de a face faţă bacteriilor şi virusurilor. În plus, mierea are efect antibacterian atât intern, cât şi extern, ajutând organismul să se vindece mai repede. Este excelentă în tratarea herpes-ului, a eczemelor şi a articulaţiilor dureroase. Conţinutul special de vitamine, minerale, aminoacizi şi bioflavonoide te feresc de multe neplăceri.

Mierea trebuie să fie nelipsită din dietă, fiind o reală sursă de sănătate şi vitalitate. Sunt recomandate două linguriţe de miere pe zi, una dimineaţă şi una seara, pentru a profita de toate beneficiile.

Calităţile pe care le are mierea variază în funcţie de sursa de polen folosită de albine. Mierea de salcâm, care este şi cea mai dulce, este un calmant general şi un adevărat balsam pentru stomac.

Mierea polifloră este un excelent tonic general, iar despre mierea de tei se poate spune că este un adevărat somnifer natural.


Distribuie
..